Dan Petrescu nu închide definitiv ușile echipei naționale. Deși se află în lupta la titlu cu CFR Cluj, antrenorul campioanei României recunoaște că postul de selecționer este tentant.

”Mie îmi place să antrenez, și o antrenez cât pot eu de bine pe CFR acum. Dacă voi primi o ofertă de la echipa națională a României sau din alte țări vă spun sută la sută. Celor care mă propun le mulțumesc, înseamnă că au încredere în mine, dar nu ei decid cine va fi selecționer, ci Federația, și din ce am înțeles va rămâne același antrenor”, a spus fostul fostul fundaș.

Dacă va decide ca Petrescu să-i ia locul lui Rădoi, Burleanu nu ar întâmpina piedici din partea ardelenilor. Tehnicianul din Gruia a oferit detalii legate de clauza de reziliere a contractului.

”Oricine și-o permite, nu e așa de mare”, a clarificat Petrescu.

După ratarea calificării la Mondialul din Qatar, România a stabilit un record negativ. Este pentru prima dată când tricolorii lipsesc de la șase turnee finale consecutive.

”Va fi foarte greu să mai ajungem la Mondial când cu Armenia și Macedonia în grupă nu poți să termini pe locul 2. O grupă mai ușoară n-o să mai avem pentru un campionat mondial.” Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj 

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte