JSport.roJSport.ro
foto: cugetliber.ro
foto: cugetliber.ro

Fanii CFR-ului nu au uitat declaraţiile făcute recent de Gheorghe Hagi la adresa trupei feroviare şi i-au „organizat” o primire specială la meciul de luni seara.

„Regele” a atacat CFR-ul pentru că echipa ardeleană a mai deschis la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) un proces cu Federaţia Română de Fotbal (FRF), iar suporterii clujeni l-au huiduit atât pe el, cât şi pe fiul său, Ianis fiind titular la meciul de luni. Chiar dacă a părut surprins de reacţia fanilor CFR-ului, Hagi a privit partea plină a paharului.

„Au fost şi fani care m-au aplaudat, iar eu rămân cu aceştia. Cred că Gheorghe Hagi mai poate să-şi dea cu părerea în fotbalul românesc, pentru că sunt nişte reguli şi ar fi bine să fie respectate. Nu am nimic cu CFR-ul, să dea Dumnezeu să rămână 100 de ani în prima ligă de acum încolo, dar la fotbal se mai şi vorbeşte, nu suntem ca la tenis”, a spus Gheorghe Hagi, la finalul meciului.

De altfel, CFR va fi audiată miercuri la Lausanne în procesul cu FRF şi are mari şanse să-şi recapete cele şase puncte de penalizare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.