La Universitatea Cluj liniştea este un cuvânt pretenţios.

Dacă există tensiune atunci când echipa nu are rezultate, acum latura sportivă a fost lăsată deoparte, paradoxal, tocmai când “U” a început perfect anul.

Un grup format din foşti jucători ai Universităţii Cluj, printre care Cordoş, Abrudan, Goga sau Florescu încearcă să preia conducerea clubului. Deocamdată, lor le stă în cale Daniel Stanciu, care nu vrea să plece acum de la Universitatea.

Într-o emisiune la postul Look Sport +, Stanciu şi Florescu au vorbit despre noile probleme apărute la Universitatea Cluj. Actualul director executiv a fost mai vocal decât fostul jucător, care a ales să nu comenteze foarte mult pe seama subiectului.

“E un proiect plecat de la 2-3 foşti jucători ai lui “U” Cluj, care încearcă să pună presiune de vreo 6-7 luni. Faptul că ai jucat la o echipă nu îţi dă dreptul să faci asta, pentru că nu ai jucat pe gratis. Care e proiectul, pentru că trebuie să parcurgi nişte etape. Lui Florescu, aici de faţă, i-am făcut o ofertă să vină la club, lui Goga la fel. Cordoş am înţeles că spunea ca eu să nu fac parte din proiectul lor”, au fost câteva dintre cuvintele lui Daniel Stanciu.

Întreaga discuţie pe acest subiect o puteţi vedea mai jos, de la minutul 1:00.

3 COMENTARII

  1. Bă Florescule, cu mutra asta de oligofren vrei sa conduci clubul U, să faci marketing. Bă, ca să conduci un club de fotbal trebuie să ai studii serioase, ori voi, trogherii ăştia nu vă pricepeţi la nimic, pentru că la şcoală aţi fost nişte corigenţi toţi. Dacă vreţi să munciţi o lopată, un târnăcop se găseşte şi pentru voi, aşa că puneţi mâna şi faceţi şi voi ceva util pentru societatea asta. Aţi huzurit destul păcălind fotbalul, gata nu mai ţine figura.

  2. Bai, Geo Flores, zis si Florescu, omule, nu te lasa, da-le un cap in gura la aia 5 aserei ce fac gura pe acolo, si mai ales la Stanciu Imbuibatul, are un cap mare de porcusor de Guinea, e gata de sacrificare 🙂 Bai, la clona lui U e tot timpul ceva de furat, ca doar va tine Blokulet pitikotul, nu ungurul de la CFR 🙂 Bai, toti asteapta sa bage batul prin gard la voi, nu degeaba sunteti Rusinea Klujului 🙂 Sunteti de tot rahatul, macar circ ambulant sa faceti, ca stadion tot nu aveti, sunteti tot timpul oaspeti acolo, nu pentru voi l-a refacut pitikul idiot util number one, ci pentru alte invarteli 🙂 Bai, multumim pentru circul aferent, voi sunteti de o prostie rara, de aia rad toti de voi, terminatilor aserei ce sunteti 🙂 Cum mai merge tabara de spalat pe creier din Babes ? 🙂 Ha ha ha 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.