La Universitatea Cluj liniştea este un cuvânt pretenţios.

Dacă există tensiune atunci când echipa nu are rezultate, acum latura sportivă a fost lăsată deoparte, paradoxal, tocmai când “U” a început perfect anul.

Un grup format din foşti jucători ai Universităţii Cluj, printre care Cordoş, Abrudan, Goga sau Florescu încearcă să preia conducerea clubului. Deocamdată, lor le stă în cale Daniel Stanciu, care nu vrea să plece acum de la Universitatea.

Într-o emisiune la postul Look Sport +, Stanciu şi Florescu au vorbit despre noile probleme apărute la Universitatea Cluj. Actualul director executiv a fost mai vocal decât fostul jucător, care a ales să nu comenteze foarte mult pe seama subiectului.

“E un proiect plecat de la 2-3 foşti jucători ai lui “U” Cluj, care încearcă să pună presiune de vreo 6-7 luni. Faptul că ai jucat la o echipă nu îţi dă dreptul să faci asta, pentru că nu ai jucat pe gratis. Care e proiectul, pentru că trebuie să parcurgi nişte etape. Lui Florescu, aici de faţă, i-am făcut o ofertă să vină la club, lui Goga la fel. Cordoş am înţeles că spunea ca eu să nu fac parte din proiectul lor”, au fost câteva dintre cuvintele lui Daniel Stanciu.

Întreaga discuţie pe acest subiect o puteţi vedea mai jos, de la minutul 1:00.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte