JSport.roJSport.ro
foto: Dan Tăuţan/prosport.ro

Așteptarea a luat sfârșit. Începând de acum, „U” Cluj are un nou antrenor. Adi Falub s-a despărțit în această dimineață de UTA Arad, o reziliere mult așteptată de reprezentanții Universității Cluj, care au bătut palma cu tehnicianul de 46 de ani. Numirea se va oficializa mâine, dar nimic nu se mai poate schimba, procedura fiind doar o formalitate.

Contact de CjSport.ro, Ioan Ovidiu Sabău, managerul Universității, a confirmat revenirea lui Falub pe banca „Șepcilor roșii”. „Ne-am înțeles cu Adi Falub și în această după-amiază (n.r.-joi) va conduce deja primul său antrenament. Numirea se va oficializa mâine, când contractul său va fi înregistrat. Ne-am înțeles să colaborăm pe trei ani, până în 2019, când vrem să revenim în Liga 1”, a dezvăluit Sabău. Astfel, primul meci pentru noul tehnician al Universității va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, pe Cluj Arena, împotriva Performanței Ighiu.

Marius Suller va avea rolul de antrenor secund în noua organigramă tehnică, dar Falub va fi ajutat și de Mircea Cojocaru, cel care se va ocupa cu analiza partidelor și a adversarilor.

„L-am ales pe Falub pentru că are multă experiență, a mai lucrat aici și cunoaște echipa pentru că a venit la meciurile noastre până acum. Faptul că a promovat de atâtea ori în trecut denotă seriozitate și pregătire. În plus, e un om cu personalitate și va putea conlucra foarte bine cu toți jucătorii noștri”, a explicat Sabău pentru CjSport.ro.

Adrian Falub a îmbrăcat timp de opt sezoane tricoul Universității Cluj, ca fotbalist. Debutul în meseria de antrenor l-a realizat tot în alb și negru, în ediția 2006/2007 a eșalonului secund, când a izbutit prima sa promovare în Liga 1. Au urmat, apoi, încă trei astfel de performanțe pentru Falub, cu Unirea Alba Iulia, FCM Tîrgu Mureș și ASA Tîrgu Mureș, devenind un maestru al promovărilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. “denotă seriozitate și pregătire”
    Daca asta e seriozitate , sa lasi balta un club dupa ce nici nu s-a uscat cerneala pe contract, sa pleci miseleste in miez de noapte (sper ca de rusine) si sa infigi cutite in spatele tuturor celor care au crezut in omenia si “seriozitatea” ta prin tradearea increderii, mintind uitandu-te in ochii lor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.