JSport.roJSport.ro

O nouă situaţie tragi-comică a avut loc în această dimineaţă în Liga a IV-a.

Deşi inclusiv AJF Cluj a fost anunţată de faptul că Viitorul Mihai Georgescu nu se va prezenta la meciul cu Sticla Turda, din această dimineaţă, ultima clasată a ajuns în cele din urmă la partidă, cu aproximativ 10 minute înainte de începutul jocului.

Turdenii se pregăteau pentru un meci amical cu Mureşul Luduş, astfel că trei echipe erau la stadionul „Municipal” la ora 11:00, o situaţie deloc plăcută pentru trupa lui Artur Podar.

Surprizele nu s-au oprit aici, însă. Viitorul Mihai Georgescu a venit cu doar şapte jucători de câmp şi un portar, iar meciul a durat doar cinci minute. Unul dintre jucătorii oaspeţilor s-a accidentat după numai 20 de secunde de la start, iar apoi şi portarul Viitorului a acuzat probleme, amândoi ieşind de pe teren. Astfel, potrivit regulamentului, meciul nu se mai joacă dacă o echipă rămâne în şase jucători, iar arbitrul a fluierat finalul partidei.

În timpul în care aceasta s-a desfăşurat, Sticla Turda a apucat să marcheze o dată, prin Marcu, după care meciul s-a întrerupt, iar gazdele vor câştiga cu 3-0 la „masa verde”. Obiectivul echipei lui Mihai Georgescu a fost atins, însă, aceasta scăpând de excluderea din campionat pentru două neprezentări.

Revenim cu explicaţii din tabăra Viitorului.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.