JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul din deplasare cu FC Botoşani, primul al noului sezon al Ligii I.

Feroviarii au acuzat eliminarea lui Omrani şi neacordarea, la acea fază, a unei lovituri de la 11 metri, însă lipsa relaţiilor de joc a fost principalul motiv pentru care CFR-ul nu a arătat pe placul suporterilor.

Cei 15 jucători aduşi în Gruia în această vară nu par uşor de integrat la CFR, iar antrenorul Dan Petrescu a vorbit din nou despre acest lucru la finalul meciului de luni seara.

„Când am ajuns la echipă erau 12 jucători plecaţi şi a trebuit să-i înlocuim. Nu am făcut transferuri pentru că am vrut-o eu, ci pentru că aşa a trebuit. Dacă jucătorii au plecat, ce puteam să fac? Nu puteam să-i ţin cu forţa. Am luat jucători liberi de contract şi nu e uşor, cu jucători liberi, să faci în trei săptămâni o echipă. Va dura ceva timp, dar sunt convins că vom avea o echipă bună foarte curând. Vom întâlni campioana României etapa viitoare şi nu îl vom avea pe Omranni, din cauza acelei greşeli. Nu cred că a fost cu intenţie, dar poate ar fi fost bine dacă aveam proba video, iar în astfel de faze dubioase arbitrul să poată să vadă la TV, pentru că s-ar evita greşeli mari”, a declarat Petrescu, după egalul de la Botoşani.

Meciul CFR-ului cu FC Viitorul se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, în Gruia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.