Sănătatea Cluj începe un nou sezon de la care are aşteptări mari. „Viruşii” joacă primul meci la Bistriţa, acolo de unde speră să se întoarcă victorioşi.

Cea mai bună formaţie clujeană din sezonul trecut al Ligii a III-a vrea să repete performanţa şi la finalul actualei ediţii de campionat.

„Avem echipă de primele şase locuri şi mare încredere în lotul actual, unul cu experienţă, omogen. Ne dorim linişte ca să putem aborda ambele competiţii, mai ales Cupa României, acolo unde ne dorim un adversar cu nume, CFR, Universitatea Cluj, Rapid sau celelalte din Capitală”, a spus managerul clujenilor, Marius Semeniuc.

Sănătatea l-a cedat sub formă de împrumut la Viitorul Pandurii pe Porumb, dar l-a adus pe Laurenţiu Rus. Alături de acesta, dar şi de Bogdan Cristea, „viruşii” au adus şi câţiva juniori pentru echipa mare. Isac, Mar, Mic, Rotar, Dragomir, Mîcîială sau Vlădău sunt printre numele care speră să confirme la clujeni.

Primul test pentru „viruşii verzi” în noul sezon e astăzi, de la ora 18:00, la Bistriţa. Meciul va fi LIVE VIDEO pe CJSport.ro.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte