Someşul Dej a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu CSM Satu Mare, primul al barajului în trei de promovare.

Pentru că aşa cere regulamentul departajării în caz de egalitate de puncte la final, cele două formaţii au executat şi penalty-uri, acolo unde dejenii s-au impus cu 5-3.

Meciul s-a jucat la Zalău şi nu a fost lipsit de ocazii de poartă. Cele mai mari le-a avut echipa lui Gheorghe Barbu şi Ionuţ Bal, care a lovit şi bara, la pătrunderea lui Colţa.

În cele din urmă s-a încheiat 0-0, iar la penalty-uri Colţa, Dobrea, Toma, Sergiu Costin şi Plăian au înscris, în timp ce de la sătmăreni a ratat Portik. Penalty-urile sunt abia al şaptelea criteriu de departajare între două sau trei echipe, în caz de egalitate de puncte la finalul meciurilor.

“Cred că a fost un meci destul de echilibrat. Puteam câştiga pe final, dar nu am mai avut claritate. Am fost puţin temători. Am avut acea bară, au avut şi ei la un moment dat ceva, dar cred că meritam puţin mai mult. Ne-am mulţumit cu puţin, dar am fost crispaţi în ultimii 30 de metri, ne-a lipsit ultima pasă. Suntem încă acolo, luptăm, vedem cum joacă şi Oradea. Oricum, cred că şi de pe locul 2 se poate promova”, a spus antrenorul dejenilor, Gheorghe Barbu.

Miercuri se joacă CSM Satu Mare – CA Oradea, iar dejenii vor evolua împotriva bihorenilor duminica viitoare, tot la Zalău. Mai jos puteţi vedea înregistrarea partidei, transmisă în direct de CJSport.ro, dar şi o galerie foto.

Someşul Dej

44
Sabo
24
Plăian
26
Costin Sg.
3
Toma
19
Podină
94
Trif
10
Paul B.
7
Dobrea
16
Colţa
17
Rus S.
9
Petrean

Rezerve: 55. Toderean, 18. Rebus, 93. Budăcan, 21. Popa D. 8. Boerean, 11. Hetea. Antrenor: Gheorghe Barbu

CSM Satu Mare

33
Curileac
22
Ionescu
20
Ţoca
28
Ritli
4
Tincău
10
Chitaş
16
Svarczkopf
15
Simon
11
Nyilvan B.
7
Faur
8
Cadar

Rezerve: 12. Oşan, 5. Bordac, 21. Jakab, 19. Portik, 27. Dragoş, 9. Nyilvan R., 26. Negrean. Antrenor: Zoltan Ritli

Somesul-SatuMare

Publicată de CjSport.ro pe Sâmbătă, 1 august 2020

 

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte