JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj şi-a stricat recordul de meciuri consecutive fără înfrângere chiar unde îşi dorea mai puţin.

A 20-a etapă la rând fără eşec nu a mai fost posibilă din cauza eurogolului marcat de Moldoveanu, o înfrângere care o costă şi nu prea pe „U” în clasament.

Datorită eşecului Chindiei, clujenii rămân pe loc de baraj şi după această etapă, iar în runda următoare, când va fi derby-ul primelor două clasate, Snagov-Clinceni, „studenţii” ar putea chiar reveni pe locul secund.

„Paradoxal, atunci când controlam noi jocul am primit acel gol. Îl felicit pe Moldoveanu pentru execuţia pe care a avut-o. Am pierdut, dar e o experienţă din care avem multe lucruri de învăţat. Într-o bună zi, toată această experienţă o să ne fie de mare ajutor. Un meci echilibrat, un meci frumos, pe un stadion de Liga 1, cu atmosferă de Liga 1”, a spus antrenorul lui „U”, Bogdan Lobonţ, la final, pentru Telekomsport.

Vestea bună pentru „U” Cluj e că mai are o singură deplasare de efectuat pe terenul unei echipe din primele 14 locuri până la finalul campionatului. Meciul de la Clinceni va fi, însă, abia peste opt etape, până atunci „U” putând profita de celelalte jocuri dintre echipele aflate în fruntea ierarhiei.

La egalitate de puncte cu Chindia Târgovişte acum în clasament, „şepcile roşii” stau mai bine decât dâmboviţenii la rezultatele directe.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. De când ai venit tu la echipă numai meciuri echilibrate am avut (a se citi NE CHINUIM meci de meci)..
    Experiențe din astea noi am tot avut, de-abia acum în ultimele etape am început să le retrăim. Sincer nu ducem lipsă.
    Fă un gest frumos și lasă-ne cât timp mai avem șanse la obiectiv.

  2. Mai Lobont, zau asa, tu la ce meci te-ai uitat????? Sau de pe banca se vede altfel ? Cum adica “atunci cand controlam noi jocul”??? Dar de cand ai venit tu la echipa, cand mama dracului am controlat noi ceva ???

  3. Băiatul ăsta cu ochelari moderni, cu fes si țoale italiene, ne crede proști,?? Ce joc am controlat? Poate jocul de glezne, din pauză! Lasă ne mai băiatule! Poate te cauta A C MILAN, si tu nu sti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.