JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj le-a făcut un cadou deloc plăcut fanilor de sărbătorile pascale şi a pierdut trei puncte mari în lupta la promovare, după eşecul cu Ripensia.

La finalul meciului, antrenorul Bogdan Lobonţ şi-a lăudat jucătorii pentru efortul făcut, a luat din nou asupra sa acest eşec, dar a văzut şi multe părţi bune după 2-3 cu timişorenii.

Dacă Petrolul îşi va câştiga mâine meciul, va veni la un singur punct în spatele lui „U”, aflată pe locul care duce la baraj.

„În mare parte am avut meciul sub control. E adevărat, am făcut greşeli individuale şi am fost taxaţi. Se întâmplă, sunt lucruri omeneşti, greşim cu toţii, iar primul care greşeşte sunt eu. Luăm această înfrângere aşa cum este ea, una care doare, dar ne limpezim mintea şi rămânem cu ce a fost bun, pentru că au fost lucruri extrordinar de bune. Băieţii au avut o atitudine extraordinară şi avem timpul necesar să pregătim meciul de la Timişoara. Simplu. Încă suntem acolo, pe locul trei. Luăm fiecare meci în parte şi la final tragem linie. Cine contestă înseamnă că nu are încredere că echipa poate să-şi îndeplinească obiectivul. Cine-mi spune mie că de la baraj nu se poate ajunge în Liga 1?”, au fost câteva dintre cuvintele lui Bogdan Lobonţ de după meci.

Următoarea partidă a „şepcilor roşii” va fi cu ACS Poli Timişoara, în deplasare, duminica viitoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Sabau a gresit, nu trebuia adus un antrenor neexperimentat cand ai un abiectiv pentru care nu sunt permisi prea multi pasi gresiti. Lobont trebuia demis cel tarziu dupa meciul de la Ploiesti. Intreaga suflare U-ista sufera crunt !

  2. Fratele nu are nici o treaba cu functia de manager…Sa nu vezi tu ca ai nevoie de intariri in defensiva, sa nu aduci tu niste jucatori cu ceva valoare (exceptie doar Parvulescu), sa aduci numai rebuturi gen Ionut Ursu, Chitosca, Norbert Ianos si mai ales Axente, jucatori aruncati de alte formatii slabute…sa te baezi pe jucatori doar de nivelul ligii a doua sau chiar a treia si mai ales ideea lui cu pisica, un antrenor penibil care mai are tupeul sa strige la jurnalisti si mai ales suporteri ca echipa joaca senzational dar au avut ghinion…Singurul merit al fratelui Sabau e ca a adunat ft. multi sponsori langa echipa, dar…si acestia se satura de umilinte si sa-si asocieze brandurile cu asemenea conducere si antrenor care isi bat joc in anul centenarului de suporteri si simbolul “U”….Sa le fie rusine la conducere si jucatori ca ne-au intristat sarbatorile….

  3. Trebuie să nu ai mintsea limpede pentru a declara că au fost lucruri extraordinare pentru “U” în penibila prestaţie cu Ripensia ! Să foloseşti superlativele câmd apărarea a greţit mereu, mijlocul n-a limpezit jocul, iar atacul n-a avut şanse în faţa unei apărări de mâna a doua, este lipsă de respect faţă de cei care au văzut meciul şi speră într-o promovare care a devenit o adevărată Fata Morgana. Acum este târziu sî fie demis acest aşa-zis antrenos care îl foloseşte pe fostul jucător Sepsi ca fundaş central, un purtător de jambiere fără viteză, este greu de acceptat ca un antrenor să nu vadă că nu au har fundaşii laterali şi că cei care mai joacă fotbal, atât cât pot ei, sunt veteranii care n-ar putea duce greul în cazuil unei fericite promovări. Lobonţ nu este antrenor, poate va fi cândva, dar acum este groparul speranţelor pentru “U” şi aceşti membri ai galeriei care îi însoţesc prin ţară. Sabău trebuia de ,multă vreme să recunoască faptuil că a greşit crezând că aduce un antrenor la echipă şi, mai apoi, că nu l-a trimis înapoi la Roma pe acest personaj care a bulversat jocul echipei şi acum ridică osanale unei posibile promovări prin baraj. Ar fi multe de spus, dar rămânem cu bucuria de a fi alături de această frumoasă echipă, care este şi va fi: “U” !

  4. Cum dracu’ poti sa spui ca “in mare parte am avut meciul sub control” ????????????? Ma Lobont, da’ tu esti fumat rau ! Adica noi aia 3.000 de pe stadion si ceilalti de la televizor am vazut alt meci ???? Esti dus rau, amice! Pai la ce ocazii au avut, Ripensia trebuia sa ne dea vreo 8 goluri ! Cum dracu poti sa incepi o partida cu Giurgiu si Greu si sa ii tii pe banca pe Florescu si Parvulescu ???? Tu esti sanatos la cap, mai Lobont ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.