JSport.roJSport.ro
foto: Cosmina Măcicășan

Universitatea Cluj a câştigat un meci care poate fi decisiv pentru accederea la barajul de promovare în Liga 1.

Într-o atmosferă de derby pe Cluj Arena, „studenţii” s-au impus cu 1-0 în faţa Sportului Snagov, după un gol marcat pe final de Pârvulescu.

După joc, Bogdan Lobonţ le-a mulţumit suporterilor pentru acest succes şi, deocamdată, refuză să se gândească la promovare.

„Am jucat cu toţii. Băieţii au făcut un efort extraordinar pe teren, plus cei din tribună. Am jucat toţi împotriva a 13 jucători de la Snagov şi ţin să le mulţumesc celor care au fost la meci pentru că şi în momentele dificile din prima repriză i-am simţit tot timpul în spatele nostru şi ne-au dat energia de care am avut nevoie ca să câştigăm. Mai avem două meciuri, avem totul în mâinile noastre, iar după ultima etapă tragem linie şi vedem unde ne aflăm. Băieţii au demonstrat că vor până la final”, a spus antrenorul Universităţii.

Având parte de o primire ostilă din partea fanilor Universităţii Cluj, atât din cauza trecutului său CFR-ist, cât şi al declaraţiilor din acest retur făcute la adresa „şepcilor roşii”, Trică nu a vrut să le răspundă suporterilor după meci.

„Nu am niciun fel de problemă. Ei se manifestă într-un fel, eu îmi văd de treaba mea. Am luat un titlu aici cu CFR-ul, era ceva normal, dar nu văd altă problemă. E treaba lor cum gândesc ei jocul de fotbal. Nu le-am răspuns pe parcursul jocului, vi s-a părut doar. În plus, nu i-am înţeles pe cei de la Universitatea la gol. Toată banca lor, bine în afară de Bogdan, Iencsi, au venit spre banca noastră şi nu am înţeles de ce. Eu îmi felicit băieţii pentru cum au jucat. Prima repriză a fost a noastră, a doua le-am cedat-o lor, dar am avut un henţ în prima repriză. Iar dacă marcam un gol sau două, ce se întâmpla acum la final?”, a fost şi declaraţia antrenorului oaspeţilor.

„U” Cluj va juca următorul meci sâmbătă, în deplasare la Baloteşti, după care va primi vizita celor de la Pandurii Târgu Jiu.

Victorie foarte importantă, aveam mare nevoie de ea. Era momentul să câştigăm pe final, pentru că am pierdut multe puncte în ultimele minute. Acest meci era un moment cheie pentru noi. Vor urma meciuri accesibile, dar trebuie să le tratăm la fel”, Dorin Goga, „U” Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.