JSport.roJSport.ro
foto: Bogdan Rusulică/facebook

Universitatea Cluj a câştigat un meci important cu ACS Poli Timişoara, 3-0, în etapa a 33-a a Ligii a II-a.

După o primă repriză mai slabă, decisă de penalty-ul acordat clujenilor care a stârnit furia bănăţenilor, oaspeţii au jucat mai mult fotbal în partea secundă, atunci când au controlat jocul.

La final, antrenorul Bogdan Lobonţ a fost mulţumit, deşi a avut şi motive de supărare.

„A fost un meci pe care l-am controlat bine. În anumite momente am și suferit, dar am încercat să reglăm aceste momente. Cu mai multă atenție, puteam să marcăm mai multe goluri la Timișoara. Cred că după cum a decurs jocul, este un rezultat muncit, un rezultat corect. Mai ales dacă e să ne luăm după ceea ce s-a întâmplat în a doua repriză, când am controlat jocul din minutul 45, când am ieșit de la cabină, până la final. Referitor la acțiunile pe care le-am tratat mai superficial, în ghilimele, mie îmi convin. Pot să înțeleg că se ratează un gol din fața porții, că se greșeşte un dribling. Dar ceea ce nu pot să accept și mă roade tare sunt pasele simple greșite. Au fost și astăzi multe”, a spus tehnicianul Universităţii.

Timişorenii au acuzat dur penalty-ul acordat Universităţii, mai ales că pe reluările TV nu s-a văzut exact ce s-a întâmplat.

„Acea fază îmi lasă un gust amar. N-am văzut nici pe vremea Cooperativei o fază asemănătoare, fără să existe contact. Se legau de ceva înainte. Acum nu aveau de ce să se lege. Din păcate, acel penalty cred eu că a decis meciul”, a spus antrenorul timişorenilor, Valeriu Răchită.

Explicaţiile au venit de la Octavian Abrudan, mai târziu. „Lumea trebuie să încerce mă urmărească atentă pe reluări, pentru că Paramatti era cu mine în marcaj. Eu m-am descotorosit de el, dar m-a tras de tricou, mi-a întins tricoul. În plus, dacă ar fi fost amplasată o cameră de filmat în spatele porții, în zonă centrală, s-ar fi văzut mult mai clar momentul respectiv. Din unghiurile laterale, din care s-au difuzat reluările, a fost, într-adevăr, mai dificil de reperat contactul pentru cei aflați în fața televizoarelor. I-am spus arbitrului să fie împăcat pentru că a luat decizia corectă”, a precizat Abrudan, pentru site-ul clubului.

Pe drumul de întoarcere de la Timişoara, fanii şi jucătorii Universităţii au imortalizat victoria din Banat, în fotografie Lobonţ stând în mijlocul suporterilor clujeni.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.