JSport.roJSport.ro
foto: Academia Gheorghe Hagi

Luceafărul 2010 Cluj a câştigat, prin grupa 2008, al patrulea turneu consecutiv la care a participat.

Micii clujeni U10 s-au impus la Dolphin Cup, una dintre cele mai importante competiţii ale verii destinată copiilor şi juniorilor.

Jucătorii pregătiţi de Adrian Truşcă, Mihai Frătean, Paul Dîrjan şi Călin Tiuţ au câştigat toate cele şase meciuri pe care le-au jucat pe terenurile Academiei „Gheorghe Hagi”.

Luceafărul 2010 a bătut-o de două ori pe Dani Coman Piteşti, ultima oară cu 3-1 în finală după un meci dramatic. Argeşenii au deschis scorul în ultimele cinci minute, dar apoi Patrick Coroian, cel care avea să fie desemnat atât MVP-ul finalei, cât şi jucătorul turneului, a întors de unul singur meciul, marcând de trei ori.

„Este ceva extraordinar pentru noi. Am câştigat ultimele patru turnee jucate la această grupă, avem 23 de victorii şi un egal. Lumea ne laudă şi ne recunoaşte peste tot pe unde mergem. Am câştigat această competiţie cu victorii pe linie şi după ce Patrick Coroian a fost urcat atacant, din fundaş. El a luat şi titlul de jucătorul turneului, după ce David Gubău a impresionat la Fotbal a la Cluj”, a spus antrenorul şi fondatorul Luceafărului 2010, Adrian Truşcă, cel care a ţinut să mulţumească şi sponsorului Wooden Technic pentru implicarea la Luceafărul 2010.

Clubul clujean a renunţat, însă, la un turneu la Viena pentru a veni şi a câştiga competiţia de la Constanţa.

“Am venit la acest turneu şi am renunţat la un altul, la Viena, acolo unde aveam meciuri cu Liverpool şi Manchester United. Am făcut asta pentru că aici am jucat două reprize a câte 25 de minute, iar acolo jucam un meci de 10 minute. La Viena erau mai multe meciuri scurte într-o zi şi am considerat că e mai bine pentru copii să joace meciuri cu o durată mai mare de timp”, a mai spus Truşcă.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.