JSport.roJSport.ro
Luceafărul 2010, la premierea de la Trofeul “Gheorghe Ene”

Luceafărul 2010 Cluj-Napoca a devenit vicecampioană naţională la Trofeul “Gheorghe Ene” şi a încheiat, pe podium, un an perfect din punct de vedere al rezultatelor.

Doar lipsa prospeţimii a făcut ca micii jucători născuţi în anul 2008 să nu se întoarcă cu locul 1 de la turneul desfăşurat la Arad, însă poziţia a doua nu este deloc una dezamăgitoare pentru oficialii clubului alb-albastru, ba dimpotrivă. Clujenii s-au ales şi cu un premiu individual, Iustin Pop fiind declarat cel mai bun portar al competiţiei.

“A fost un turneu foarte dificil, echilibrat, care i-a consumat şi pe jucători, dar şi pe antrenori. Nu caut scuze, dar am avut şi ghinion, pentru că ne-au lipsit doi jucători în apărare, unul dintre ei nu a evoluat deloc, iar celălalt a avut enterocolită, a jucat puţin, dar nu a fost la nivelul maxim. Noi am jucat dimineaţa un meci de totul sau nimic pentru accederea în finală, iar adversarii au folosit rezervele în jocul lor, fiind deja calificaţi, astfel că lipsa de prospeţime a făcut diferenţa în finală, chiar şi antrenorul lor a zis asta. Meciul a fost şi aşa echilibrat, cu un gol luat oarecum dintr-o fază fixă şi am crezut că am putea înclina balanţa cumva printr-o execuţie, însă n-a fost să fie. Oricum, e o performanţă grozavă ce am realizat, de care o să fim mândri mai încolo. Din peste 250 de echipe, să ieşi pe locul doi, nu e de ici de colo. Avem material bun şi am acumulat experienţă şi cu acest turneu”, ne-a declarat unul dintre antrenorii Luceafărului 2010, Adrian Truşcă, acesta fiind ajutat la grupa 2008 de către Paul Dîrjan şi Mihai Frătean.

Fondatorul acestui club este extrem de mulţumit de anul care se va încheia săptămâna viitoare şi aşteaptă cu încredere 2017. Cu sponsori atraşi în ultimele luni şi cu echipamente noi pentru toate grupele de copii, Adrian Truşcă este convins că Luceafărul 2010 va progresa mult în viitor.

“Anul acesta a fost excepţional şi pe plan personal pentru mine, fiul meu devenind avocat, dar şi sportiv, cu copiii pe care îi creştem. Am avut rezultate de excepţie pe termen scurt, la mai toate turneele la care am participat am luat, dacă nu primul loc, cel de-al treilea, pierzând doar la lovituri de departajare. În campionatul din judeţul Cluj am câştigat toate meciurile şi am reuşit să atragem sponsori, cum e Wooden Technic, care are încredere în noi, chiar directorul firmei fiind prezent aseară la finală. Am investit mult şi în echipamente, peste 200 de milioane de lei vechi, şi vrem să progresăm în continuare, iar la anul să facem un buget în aşa fel încât copiii să nu mai achite nimic, iar aici mă refer la costuri, la deplasări. Vrem să avem ceva nou faţă de ce se întâmplă la alte formaţii şi ne gândim şi la o bază sportivă, dar deocamdată trebuie să facem paşi mărunţi”, a mai spus Adrian Truşcă.

Următorul turneu la care va participa Luceafărul 2010 Cluj va fi la începutul lunii februarie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.