JSport.roJSport.ro
foto: cupa eon kinder

Grupa 2008 a Luceafărului 2010 Cluj a câştigat Cupa E.ON Kinder de la Târgu Mureş, un turneu care s-a desfăşurat la şase categorii de vârstă, pe durata unei săptămâni.

După ce au câştigat şi titlul la Braşov Junior’s Cup, micii jucători pregătiţi de Adrian Truşcă s-au impus şi în turneul de la Târgu Mureş, după o victorie cu Prosport Academy în finală, 4-2.

De altfel, cele două goluri primite în meciul decisiv au fost singurele încasate de către alb-albaştrii pe durata acestei competiţii, pe care au încheiat-o cu un golaveraj de 37-2, câştigând un meci în grupă cu 15-0. Luceafărul 2010 s-a ales şi cu două premii individuale, David Gubău luând titlul de golgheter, iar Luca Ţelină fiind desemnat cel mai bun jucător al finalei.

Luceafărul Cluj, în schimb, nu a mai reuşit să repete performanţa de săptămâna trecută, atunci când grupele 2007 şi 2009 au ocupat locurile 1. De această dată, grupa 2006 a terminat pe locul trei competiţia, jucătorii lui Paul Ghenţi fiind eliminaţi, la penalty-uri, în semifinale de către Inter Star Sibiu, mai apoi câştigând finala mică, 1-0 cu Sparta Bucureşti.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.