JSport.roJSport.ro
foto: facebook-luceafarul 2010 cluj
foto: facebook-luceafarul 2010 cluj

Luceafărul 2010 Cluj-Napoca a câştigat categoric meciul cu Ardealul Cluj-Napoca, din ultima etapă a turului Ligii a IV-a, 7-1. Chiar dacă formaţia pregătită de Călin Budişan a fost gazdă în acest joc, meciul a avut loc pe terenul sintetic de la baza sportivă „Ardealul”, echipă pentru care au jucat din nou, însă, juniorii ce evoluează mai puţin în competiţiile destinate lor.

În aceste condiţii, Luceafărul nu a avut nicio problemă în a se impune în partida disputată miercuri seara, jucătorii acestei echipe înscriind de şapte ori. Ciprian Roman a reuşit un hattrick, în timp ce preşedintele-jucător al formaţiei, Adrian Truşcă, a marcat două goluri. Paul Dîrjan şi Victor Filip şi-au mai trecut şi ei numele pe lista marcatorilor.

„Am tratat meciul serios şi am obţinut trei puncte importante. Am reuşit să introducem şi doi copii pe teren, de 14-15 ani, am înscris repede, iar apoi am putut rula întreg lotul. Suntem pe locul doi în clasament, în grafic, mai avem două meciuri, sperăm să le câştigăm şi apoi să tragem linie şi să vedem ce e de făcut. Vrem să îmbunătăţim lotul şi să ne atingem obiectivul, adică promovarea”, a spus preşedintele Luceafărului, Adrian Truşcă,  cel care a pregătit acest meci în lipsa antrenorului Călin Budişan, plecat din ţară.

După această victorie, Luceafărul a rămas pe locul doi în clasament, dar s-a apropiat la trei puncte de liderul Potaissa Turda, care va juca în ultima etapă a turului, sâmbătă, pe terenul Industriei Sârmei Câmpia Turzii. De menţionat că Luceafărul are şi un meci mai puţin disputat, restanţa cu Armenopolis Gherla.

Luceafărul Cluj: Aranyosi – Creţu, Truşcă R., Truşcă A., Corpodean, Frătean, Mocan, Părăvan, Toader, Roman, Dîrjan. Au mai intrat: Filip, Vălean, Băltaru Petru, Băltaru Paul

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.