JSport.roJSport.ro

Luceafărul Cluj a terminat prima zi a turneului final din cadrul Trofeului „Gheorghe Ola” pe locul întâi, după ce a realizat scorul zilei de sâmbătă, 7-0 cu Didi Junior Iaşi.

Micii jucători născuţi în anul 2007, pregătiţi de Cosmin Crăciun şi Stan David, au început cu un semieşec, 2-2 cu Atletico Arad, însă s-au dezlănţuit în al doilea meci, învingând formaţia care tocmai îi marcase trei goluri celor de la Dinamo.

Arădenii au câştigat şi ei cu bucureştenii, 4-0, iar lupta pentru locul întâi în grupa B, cel care asigură calificarea în finală, se va decide, foarte probabil, la golaveraj. Deocamdată, “luceferii” au trei goluri în plus faţă de arădeni, avantajul clujenilor fiind că mâine dimineaţă, la ora jocului cu Dinamo, ştiu de ce scor au nevoie pentru a ajunge în marea finală.

Meciurile grupei A încep de la ora 09:00, în timp ce rivalele din grupa B, Atletico Arad şi Luceafărul Cluj, vor juca de la orele 11:00, respectiv 12:00. Mai jos aveţi rezultatele de astăzi şi clasamentele după prima zi de meciuri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.