JSport.roJSport.ro
foto: arhiva/Luceafarul Cluj
foto: arhiva/Luceafarul Cluj

Grupa 2006 a Luceafărului Cluj a pierdut finala mică a Trofeului „Gheorghe Ola”, disputată vineri dimineaţă la Focşani, împotriva echipei LPS Suceava, însă doar după loviturile de departajare.

Micii fotbalişti pregătiţi de Claudiu Negrea şi Gigi Vînău au condus cu 1-0, însă au fost egalaţi în ultimele minute de joc, iar la penalty-uri norocul a fost cu jucătorii suceveni. Luceafărul a ratat două lovituri de la 11 metri, în timp ce adversarul a irosit doar un penalty, astfel că, cu scorul final de 4-3, LPS Suceava a obţinut medaliile de bronz.

Formaţia clujeană a încheiat această competiţie pe locul patru, un rezultat meritoriu în condiţiile în care au luat startul peste 550 de echipe. Campioana Trofeului „Gheorghe Ola” este Academia „Gheorghe Hagi”, care a câştigat cu 1-0 finala disputată împotriva gazdelor de la CSM Focşani.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. O stie interesanta….insa presarata cu foarte multe informatii gresite. La penalty-uri Luceafarul Cluj a ratat primele 3 penalty-uri din cele 5 care trebuiau executate, iar LPS Suceava nu a ratat niciunul, ducand scorul la 3-0 pt ei, celelalte 2 penalty-uri ramase nu au mai trebuit sa fie executate…..
    In finala mare, Academia Hagi nu a castigat cu 1-0….scorul a fost 0-0 si au castigat la penalty-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.