JSport.roJSport.ro

Academia de fotbal Luceafărul Cluj-Napoca a câştigat două titluri naţionale în 2016 şi a reprezentat cu succes România la turneele internaţionale la care a participat în acest an.

Performanţele roş-albaştrilor au fost recunoscute şi de către cluburi mari ale Europei, astfel că patru grupe de copii ale clubului clujean vor lua parte, în prima jumătate a anului 2017, la turnee organizate de Bayern Munchen şi FC Barcelona. Primul dintre ele va fi în luna martie, în Germania, acolo unde grupele 2004, 2005 şi 2007 vor participa la o competiţie la care sunt aşteptate echipe din toată Europa.

După aproximativ o lună, însă, patru grupe de copii ale Luceafărului, de la 2004 până la 2007, vor lua parte la unul dintre cele mai importante turnee rezervate micilor jucători, Football Cup Barcelona. Până acum, 70 de echipe din 14 ţări au confirmat prezenţa, la competiţia din Spania urmând să vină formaţii din Franţa, Anglia, Belgia, Suedia, Croaţia sau Elveţia, pe lângă gazdele de la FCB Escola (Şcoala de Fotbal FC Barcelona).

Acest turneu se va desfăşura pe durata a doar două zile, în 22 şi 23 aprilie, înscrierile urmând să se încheie în 31 decembrie 2016, cu menţiunea că o nouă ediţie va avea loc şi în luna octombrie a anului viitor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.