JSport.roJSport.ro

Câştigătoarea campionatului şi a Cupei României în Liga SportTimeArena, CS Luceafărul Cluj, va încerca să câştige turneul regional de la Oradea, care se va desfăşura de vineri până duminică.

Dacă vor reuşi acest lucru, clujenii nu doar că se vor califica la turneul final de la Bacău, dar vor primi şi acceptul de a participa în Liga Campionilor la minifotbal, acolo unde vor întâlni echipe din Europa.

La turneul regional de la Oradea, Luceafărul se află în grupa C, alături de o altă echipă din Cluj, BNT, de RMC Alba Iulia, Young Boys Cugir şi Panoramic Oradea. În total, există patru grupe a câte cinci echipe, primele două clasate urmând să se califice în sferturile de finală. La finalul competiţiei, echipele de pe locurile 1-6 vor obţine calificarea la Campionatul Naţional de la Bacău.

AICI găsiţi programul complet al meciurilor, cu menţiunea că judeţul Cluj mai este reprezentat la Oradea de încă o echipă din Liga SportTimeArena, Auxerre Floreşti, aflată în grupa A. De asemenea, pentru calificarea în sferturi vor lupta şi Amicii Turda, Craiova Old Boys Dej şi Safety Group Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.