JSport.roJSport.ro

Cel mai important turneu rezervat copiilor în această iarnă, Enjoy Sport’s Winter Cup, se desfăşoară la Braşov, în fiecare weekend din perioada 26 ianuarie-19 februarie.

La finalul acestei săptămâni au loc meciuri la grupele 2006 şi 2008, iar Academia Luceafărul Cluj domină competiţia după prima zi. La grupa 2006, micii jucători clujeni au terminat pe primul loc în urma meciurilor din ziua de vineri, cu un golaveraj de 24-0.

Campionii naţionali de la finalul anului trecut au câştigat cu 16-0 meciul împotriva CSS Braşovia, iar apoi le-au dat opt goluri şi celor de la Chindia Târgovişte, pentru o primă zi perfectă. Sub numele de CS Luceafărul, a doua echipă a academiei clujene de la grupa 2006 a înregistrat două rezultate de egalitate în prima zi, 1-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe şi 2-2 cu AFC Odorhei.

La grupa 2008, CS Luceafărul a pierdut ambele meciuri de ieri, însă cealaltă echipă, Academia Luceafărul, s-a descurcat mult mai bine, câştigând, 2-0, cu Sport 4 All Covasna şi 6-2 cu Steagu Roşu Braşov. Astăzi urmează ultimele meciuri din grupe, iar duminică sunt programate jocurile pentru medalii.

La competiţia de la Braşov mai participă şi Unirea Dej, la grupa 2008, care a înregistrat o remiză şi o înfrângere în prima zi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.