JSport.roJSport.ro

13219615_1165847110124832_1849839628_nCei 10 jucători ai formaţiei de Liga a IV-a Luceafărul Cluj, care fac parte din echipa Dacia Felix la Campionatul Mondial al Avocaţilor, au ajuns în semifinalele competiţiei din Spania.

În sferturile de finală, formaţia pregătită de Dragoş Cojocaru şi Călin Budişan s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la ASA Bucureşti, în derby-ul românesc al Mondialului de la Murcia, singurul gol fiind marcat de Răzvan Truşcă, fundaşul care a jucat atacant în acest meci. Deşi nu a putut conta pe Mihai Frătean şi Paul Dîrjan, suspendaţi în urma meciului de ieri, câştigat cu turcii de la Bosphorus, Dacia Felix a reuşit să obţină o victorie mare împotriva colegilor din România prezenţi la acest Campionat Mondial.

Pentru a ajunge în finală, echipa care se bazează din plin pe aportul jucătorilor de la Luceafărul Cluj va trebui să treacă de avocaţii brazilieni de la Rio de Janeiro, semifinala urmând să se desfăşoare vineri după-amiază.

După ce s-au calificat din grupe în urma unui 12-0 administrat unei echipe de avocaţi din Coreea de Sud, componenţii Daciei Felix au ajuns în sferturi în urma unui thriller cu turcii de la Bosphorus, scor final 3-2. Paul Dîrjan a dat un gol, însă a fost eliminat mai apoi, alături de Mihai Frătean, dar reuşitele lui Mădălin Puşcă şi Adrian Truşcă aveau să fie decisive pentru o victorie dramatică, obţinută în nouă jucători, după unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale competiţiei din Spania.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Adica niste fotbalisti profesionisti joaca intr-o competitie in care este permisa doar participarea avocatilor??? Fals si uz de fals. Plus ca se fac de rahat daca ii descopera, dar vad ca ei se lauda cu asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.