JSport.roJSport.ro

Echipa de juniori D a Luceafărului Cluj s-a impus cu 2-0 în meciul cu Juventus Bucureşti, al doilea al roş-albaştrilor de la turneul semifinal pe care îl organizează.

David Morar şi Septimiu Kolbasz au marcat cele două goluri în poarta Juventusului în această dimineaţă, după un joc pe care elevii lui David Stan şi Gigi Vînău l-au controlat.

Micii clujeni s-ar fi putut califica chiar de astăzi în finala naţională de la Buftea, însă aveau nevoie ca ASU Poli Timişoara să nu câştige meciul cu CFR Cluj, lucru care nu s-a întâmplat. Bănăţenii s-au impus cu 3-0 şi, în clasament, se află la două puncte în spatele liderului Luceafărul, cele două echipe urmând să se întâlnească miercuri, în ultima zi a competiţiei.

Roş-albaştrii au nevoie, astfel, să nu piardă partida de la baza „Luceafărul”, din Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, pentru a merge în weekend la Bucureşti. Meciul decisiv este programat la ora 12:30, însă nu este exclus ca ora de start să fie modificată în această după-amiază.

Celălalt joc al zilei de miercuri va decide, în mare măsură, ocupanta locului trei la finalul turneului semifinal şi se va disputa între CFR Cluj şi Juventus Bucureşti.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.