JSport.roJSport.ro

Academia Luceafărul Cluj şi-a aflat adversarii din turneul final al competiţiilor Trofeul Gheorghe Ene şi Trofeul Gheorghe Ola.

Singurul club din România cu echipe la ambele turnee finale va juca la Işalniţa, în judeţul Dolj, respectiv Reşiţa pentru a încerca să câştige cele două competiţii.

Grupa 2008 va evolua în turneul final al Trofeului Gheorghe Ola cu ACS Ilie Oană, AFK Miercurea Ciuc şi gazdele de la CSM Reşiţa, câştigătoarea acestei grupe A urmând să joace finala, în timp ce locul doi va evolua în finala mică. De asemenea, la Trofeul Gheorghe Ene, grupa 2009 le va întâlni, la Işalniţa, pe Oţelul Galaţi, Real Junior Vaslui şi Prosport Academy, obiectivul anunţat de reprezentanţii clubului clujean fiind locurile 1-4, la ambele categorii de vârstă.

Dacă Trofeul Gheorghe Ene se va disputa în 16 şi 17 decembrie, Trofeul Gheorghe Ola se va desfăşura în 19 şi 20 decembrie. Luceafărul Cluj a ajuns a patra oară consecutiv la turneul final al competiţiei Trofeul Gheorghe Ola, pe care l-a câştigat în 2014, cu grupa 2005, şi în 2016, cu grupa 2007, iar în 2015, cu grupa 2006, a jucat finala mică.

La Trofeul Gheorghe Ene, clujenii au mai participat o singură dată până acum, în 2014, când au ocupat locul cinci la final.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.