JSport.roJSport.ro

IMG_3008Luceafărul 2010 Cluj-Napoca a câştigat şi meciul cu Industria Sârmei Câmpia Turzii, 3-0, primul al etapei a 18-a a Ligii a IV-a.

Valoarea superioară a gazdelor, coroborată şi cu oboseala adversarilor, care s-au aflat la al treilea meci în doar cinci zile, au făcut ca emoţiile referitoare la câştigătoarea acestui meci să fie, practic, inexistente. După 1-0 la pauză, clujenii au rezolvat meciul în a doua repriză, golurile lui Paul Dîrjan, Ciotlăuş şi Turcu distanţând-o pe Luceafărul la trei puncte în fruntea clasamentului, cel puţin până în această seară.

“Nu a fost un meci uşor, am avut un adversar incomod, dar diferenţa a fost netă, nu am avut emoţii nicio secundă, fără falsă modestie. Victoria era clară, doar problema scorului se punea. Valoarea individuală superioară, valoarea de echipă, circulaţia balonului, am fost net peste ei la toate capitolele. Mai avem multe meciuri până la final, unele chiar importante, dar le luăm  pas cu pas şi vom vedea ce va fi. Încercăm să creştem şi nivelul jocului pentru a fi mai aproape de Liga a III-a”, ne-a spus unul dintre antrenorii Luceafărului, Călin Budişan.

“În prima repriză am stat destul de bine fizic, a fost destul de echilibrată, dar în partea a doua s-a cam terminat benzina la unii jucători şi ne-au mai taxat de două ori. Are o echipă tânără Luceafărul, care aleargă mult şi eu zic că e favorită principală la promovare. Totuşi, pentru noi a fost greu să jucăm trei meciuri în cinci zile, am crezut că la Dej, duminică, va fi uşor în Cupă, dar nu a fost deoc. E greu cu jucători care se trezec la trei jumate dimineaţa ca să meargă la muncă să vină să joace fotbal mai apoi”, a declarat şi tehnicianul Câmpiei Turzii, Valentin Şandru.

Dacă Luceafărul a ajuns la a patra victorie consecutivă în campionat, oaspeţi de la Câmpia Turzii, care rămân pe locul şapte în clasament, au bifat a doua la rând şi a şasea din acest sezon.

Luceafărul: Aranyosi – Dîrjan V., Truşcă R., Câmpean, Corpodean – Frătean, Paravan, Mocan, Turcu – Dîrjan P., Roman. Au mai intrat: Ciotlăuş, Vălean, Toader şi Csalai. Antrenori: Adrian Truşcă şi Călin Budişan

ISCT: Ursu – Juncan, Moldovan, Marcu, Oroian – Bucur, Şoancă, Cosma, Fl. Dan – Baba. Au  mai intrat: Câmpean, Covaci şi Curta. Antrenor: Valentin Şandru

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.