JSport.roJSport.ro

Arieşul Mihai Viteazu a rămas fără antrenorul Lucian Roşu, care a fost pus pe liber din cauza jocului slab al echipei.

Cel puţin acesta este motivul oficial al conducătorilor de la Mihai Viteazu, însă antrenorul are altă variantă pentru care a fost demis, după doi ani şi jumătate pe banca Arieşului.

Potrivit lui Lucian Roşu, preşedintele Marian Popescu s-ar fi implicat în alcătuirea echipei.

“Când vrei, găseşti motive. Nu am fost destul de ascultător la indicaţiile preşedintelui. De altfel, i-am şi spus că vina rezultatelor trebuia împărţită, nu să îmi asum doar eu. Pentru că indicaţiile au fost mai mult de la el decât de la mine. Ba erau şi perioade în care el punea câte 12-13 jucători în teren, înainte de meci. Azi am avut o întrevedere, ne-am spus ce era de spus şi ne-am strâns mâinile. Am rezistat până acum pentru că am lăsat după el şi nu am încercat să ne dăm în cap. Regrete sunt întotdeauna, dar m-am împăcat bine cu toţi, în general. Inclusiv cu preşedintele. Au fost momente bune, dar şi mai puţin bune”, a spus fostul antrenor al Arieşului, Lucian Roşu.

Preşedintele formaţiei din Mihai Viteazu, Marian Popescu, a rămas uimit de declaraţiile fostului tehnician, dar nu i-a rămas dator.

“Nu m-am aşteptat, în urma discuţiei pe care am avut-o azi dimineaţă cu el, la mine acasă, să iasă şi să arunce cu noroi. Mulţi sportivi din judeţul Cluj mi-au spus despre caracterul lui Lucian Roşu şi nu i-am ascultat. Toţi cei care mi-au spus că are lipsă de caracter au dreptate, deci înseamnă că are caracter zero. Una a spus la mine acasă şi alta a vorbit apoi în presă. Nu l-am dat eu personal afară, pentru că eu sunt preşedintele Consiliului de Administraţie. Dar şi dacă luam eu hotărârea, eu sunt preşedinte, clubul funcţionează pe bani publici şi nimeni nu îşi bate joc de banii publici. Eu am crezut că el îşi va lua la rost jucătorii, pentru că e vina jucătorilor, că nu i-a pus în teren cum trebuie. Cu echipa asta am terminat pe locul patru anul trecut, nu? Jocul echipei a fost deranjant, cu excepţia meciului de la Iclod, echipa nu a jucat nimic. Suntem pe cinci doar datorită rezultatelor celorlalte echipe. Lucian Roşu a fost schimbat pentru că jucătorii nu se mai regăseau pe posturile pe care trebuiau să joace. Noi nu am jucat niciodată două meciuri cu aceeaşi echipă pe care am folosit-o etapa precedentă”, ne-a spus preşedintele Arieşului.

Potrivit acestuia, în locul lui Lucian Roşu va fi instalat Artur Podar, obiectivul formaţiei din Mihai Viteazu fiind locurile 1-3.

“Am discutat cu factorii de decizie, în special cu primarul, şi avem în atenţie inclusiv promovarea în viitor. Deocamdată nu putem din cauza bugetului, pentru că îţi trebuie bani dacă vrei echipă în Liga a III-a”, a mai spus oficialul Arieşului.

Formaţia din Mihai Viteazu a terminat prima parte a sezonului, pentru că va sta în etapa din weekend, iar vineri va avea loc banchetul de final de an.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.