JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda a produs prima mare surpriză în returul Ligii a IV-a.

Jucătorii lui Artur Podar nu au putut să treacă de Sporting Apahida, 1-1, într-un meci în care au egalat în minutul 88.

Determinarea superioară a gazdelor a dus la acest rezultat bun mai degrabă pentru CS Floreşti, care s-a apropiat la şapte puncte de locul 1 şi cu un meci direct la Turda, chiar cu o zi înainte de Paşte.

Antrenorul turdenilor, Artur Podar, a tras un semnal de alarmă după evoluţia elevilor săi la Apahida, dar este încrezător că un astfel de meci nu se va mai repeta în acest retur.

„Am făcut un joc foarte slab, a fost o lipsă de atitudine şi, până la urmă, pot să zic chiar că am câştigat un punct. Aşa se întâmplă când intri pe teren şi eşti cu nasul pe sus. Dacă nu ne pregătim bine şi nu coborâm cu picioarele pe pământ, normal că vor fi emoţii la locul 1. Sper să nu mai fie un meci ca acesta, să fi fost doar un accident şi să ne adunăm, pentru că tot noi am făcut punctele astea şi tot noi putem duce mai departe totul”, ne-a spus antrenorul turdenilor.

Cel mai probabil, meciul decisiv pentru ocuparea locului 1 la finalul sezonului va avea loc sâmbătă, 7 aprilie, atunci când Sticla Turda şi CS Floreşti se întâlnesc în meci direct. Deşi Olimpia Gherla se află şi ea tot la şapte puncte de turdeni, iar partida din retur va fi la Gherla, galben-albaştrii au anunţat că nu îi interesează lupta la promovare.

„Eu vreau să câştig toate meciurile, de la A la Z. Asta mi-am propus, ăsta e obiectivul meu, inclusiv la Turda vreau să câştig, iar în rest nu mă interesează ce fac celelalte echipe”, a declarat, în schimb, antrenorul floreştenilor, Călin Budişan.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.