JSport.roJSport.ro
romania meci
foto: frf.ro

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a anunţat că echipa naţională a României va mai disputa un alt meci amical în ţară, înainte cu patru zile de partida cu Spania programată pe 27 martie.

Cum acel joc va avea loc, foarte probabil, la Bucureşti, microbiştii se aşteptau ca meciul de pe 23 martie, anunţat de FRF, să aibă loc la Cluj. Acum, însă, oficialii federaţiei au venit şi cu varianta Timişoara, astfel că, dacă această partidă va avea loc în Banat, singura şansă pentru ca Naţionala să mai vină pe Cluj Arena înainte de Campionatul European, aşa cum a promis Răzvan Burleanu, va mai fi doar în 5 iunie.

„În lunile ianuarie şi februarie vom face un cantonament cu jucătorii din ţară şi vom avea şi trei meciuri amicale. Pe 23 martie pregătim un meci amical pe care îl vom juca în ţară, iar în momentul de faţă analizăm posibilităţile de a merge la Cluj sau Timişoara. Mai apoi, urmează cantonamentul de dinainte de Euro, în care vom disputa două meciuri amicale, iar în jurul datei de 5 iunie pregătim un alt meci amical pe teritoriul României”, a rezumat Burleanu calendarul “tricolorilor” din prima parte a anului viitor.

De menţionat că selecţionerul Anghel Iordănescu a promis că Naţionala va veni şi la Cluj pentru a disputa cel puţin un meci, în timp ce preşedintele FRF a spus că, „în mod cert”, România va juca un amical şi pe Cluj Arena.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Astea sunt niste abureli si minciuni ale federatiei care dureaza de peste 5 ani. Sunt prea mari interesele ca meciurile sa se joace la Bucuresti, fiindca acolo e intraga caracatita a acelor conducatori: de la televiziuni, hoteluri, restaurante, etc. Daca vin la Cluj-Napoca nu pot fura din toate accesorile astea secundare, dar foarte importante in desfasurarea unui meci.

  2. Am vorbit cu Burleanu si mi-a spus ca marele administrator si director al Cluj Arena nu a depus nicio cerere prin care sa aduca Nationala Romaniei la Cluj.
    Va trimit maine print screen pe mail.
    Ratiu e de vina. E pus politic isi primeste leafa si il doare in *** sa isi dea interesul pentru clujeni, nu doar la fotbal la multe alte competitii.
    Demisia Ratiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.