JSport.roJSport.ro
foto: Marius Jucan Lucian

Universitatea Cluj a pierdut, 1-2, primul meci din Liga a II-a pe terenul unei contracandidate la promovare.

Chindia Târgovişte s-a impus după un joc superior, iar asta l-a nemulţumit pe managerul „studenţilor”, Ioan Ovidiu Sabău.

Acesta a spus că „U” trebuie să aibă o altă atitudine la meciurile următoare, că echipa nu arată ca una care se bate la promovare, dar a îndemnat şi la calm, având în vedere că e doar a doua etapă.

„Este greu de acceptat această înfrângere, deoarece cred că stăm mult mai bine din punct de vedere valoric. Dar undeva s-a greșit. Am început destul de prost jocul, după care s-a mai echilibrat și parcă aveam un ritm mai bun. Până la urmă, în ultimele 10-15 minute am fost mult mai insistenți, am încercat să ajungem în careu. Dar am fost destul de confuzi și nu am avut soluții ca să putem și finaliza. Încă nu avem ritmul care trebuie să-l avem pentru o echipă unde singurul obiectiv este promovarea în prima ligă. Trebuie să avem răbdare în asemenea situații, să vedem ce-i de făcut, pentru că e doar un început. Și echipa asta are potențial, jucători de calitate și trebuie să vedem ce-i de făcut ca să nu mai abordăm în felul ăsta meciurile”, a spus Sabău, la Look TV.

„Studenţii” vor juca un nou derby duminică, împotriva unei echipe care are punctaj maxim după primele două etape, ACS Energeticianul. Pe gazonul de pe Cluj Arena ar putea fi şi Laszlo Sepsi, internaţionalul român care se antrenează cu „şepcile roşii”.

„Eu cred că în două zile va fi jucătorul nostru. E un jucător care are valoare. E în primii patru, cinci fundași din țară”, a spus Sabău, despre fundaşul stânga. Meciul lui „U” Cluj cu Energeticianul va începe la ora 15:00, la joc urmând să asiste şi galeria celor de la Dinamo.

Seara, ultraşii lui „U” le vor întoarce serviciul în Gruia, acolo unde „câinii” vor juca împotriva CFR-ului.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.