JSport.roJSport.ro

20160211_131319Administratorul judiciar al Universităţii Cluj a ajuns în aceasta dimineaţă la Cluj-Napoca, acolo unde îi va explica primarului Emil Boc situaţia exactă a echipei de fotbal.

Marieta Anastasescu a fost mai întâi la sediul clubului, acolo unde a stat de vorbă şi cu câţiva angajaţi, după care a plecat la primărie. În aceste momente ea se află în biroul lui Emil Boc, acolo unde îi prezintă edilului situaţia echipei de fotbal.

UPDATE

Anastasescu a discutat mai bine de o oră cu Emil Boc, în biroul edilului aflându-se şi câţiva consilieri locali. La finalul şedinţei, însă, a vorbit doar primarul Clujului, Boc referindu-se la două scenarii în ceea ce înseamnă viitorul Universităţii. Acesta nu a dorit să detalieze variantele discutate, anunţând doar că, după data de 1 martie se vor şti mai multe.

“Toţi vrem continuitatea Universităţii Cluj în fotbal. Pentru asta avem în lucru două scenarii, dar după 1 martie vă vom prezenta detalii suplimentare cu privire la care dintre scenariile discutate astăzi vor putea fi puse în aplicare pentru perioada următoare”, a spus primarul Clujului, întreaga sa declaraţie putând fi văzută mai jos.

Unul dintre scenarii ar fi venirea unui investitor care să salveze clubul clujean, Boc fiind decis, în caz contrar, după cum a precizat luna trecută, să înfiinţeze o altă echipă, pe o altă societate, care să o ia de la zero în Liga a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.