JSport.roJSport.ro
foto: stiridesport.ro
foto: stiridesport.ro

Administratorul judiciar al Universităţii Cluj, Marieta Anastasescu, a acceptat invitaţia făcută de primarul Emil Boc şi de consilierii locali, astfel că va veni la Cluj, săptămâna viitoare, pentru a prezenta administraţiei locale situaţia la zi a clubului “studenţesc”.

Cel mai probabil, întâlnirea va avea loc joi, 11 februarie, la Primăria Cluj-Napoca, oficialul de la Bucureşti răspunzând adresei primite de la Consiliul Local că ar prefera să vină la Cluj în perioada 10-12 februarie.

“Pe săptămâna viitoare avem o confirmare de întâlnire cu doamna administrator, care ne-a răspuns adresei pe care i-am trimis-o. Săptămâna asta vom stabili exact şi forma întâlnirii, eu aş propune să fie o întâlnire publică, să poată participa cât mai multe lume, dar va trebui discutat acest lucru şi cu dânsa. O să avem şi noi, consilierii locali, anumite întrebări referitoare la situaţia actuală, la perspectivele de viitor, mai ales că am înţeles că sunt discuţii cu potenţiali investitori”, ne-a declarat consilierul local Radu Constantea, cel care a asigurat permanent o legătură în ultimii ani între clubul de fotbal şi primăria clujeană.

Marieta Anastasescu va trebui să-l convingă pe Emil Boc în primul rând că echipa va găsi salvarea din punct de vedere financiar, altfel primarul luând în calcul inclusiv falimentul actualului club şi începerea unui nou proiect din vară.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.