JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a făcut opt transferuri până acum în această pauză competiţională, ultimul fiind Florin Burghele, internaţional U18 adus de la Sporting Junior Vaslui.

Printre cei care au venit în vară la “U” se numără şi Marius Coman, atacant care a jucat la CFR Cluj în ediţia precedentă de campionat.

Om de bază mai degrabă la echipa a doua a clubului feroviar, Coman a spus că CFR-ul e un capitol încheiat pentru el şi că se gândeşte acum doar la Universitatea. Coman a surprins şi a spus că şi-ar dori să o întâlnească chiar pe CFR în Cupa României.

“La CFR am stat doar un an, nu-s cu sufletul acolo sau ceva. E un capitol închis CFR-ul pentru mine. Am venit la Universitatea ca să am şanse mai mari să joc, e o echipă de tradiţie care vrea promovarea. Sincer, aş vrea o întâlnire cu CFR în Cupa României. Încă nu am vorbit cu suporterii lui «U», dar nu cred că vor fi probleme. Mai ţin legătura cu jucătorii de la CFR, suntem prieteni, asta nu schimbă nimic că am venit la Universitatea. Am avut şi alte oferte, dar a contat că cei de aici m-au dorit foarte mult. Nu mi-am propus un anumit număr de goluri, vreau să-mi ajut cât mai mult echipa şi să promovăm. O să fie greu, dar avem valoarea necesară şi cred că vom promova la final”, au fost primele declaraţii ale lui Coman din postura de jucător al lui “U” Cluj.

“Studenţii” s-au reunit aseară, 24 de fotbalişti fiind prezenţi la şedinţa condusă de “secundul” Marius Suller.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.