JSport.roJSport.ro

20151028_121431Antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, a condus în această dimineață, foarte probabil, ultimul antrenament la echipa alb-negrilor. “Papi” a spus că va primi în cursul zilei de astăzi o notificare din partea administratorului judiciar, Marieta Anastasescu.

“Din câte am înțeles, voi primi o notificare. Nu știu exact ce va conține, dar bănuiesc că va fi cu încetarea raporturilor de muncă. Dezamagirea este mare, de la jucători la angajaţi, acum am avut o ședință cu jucătorii, dar ei trebuie să treacă peste toate aceste probleme, să se detaşeze. Nu știu când va veni Mihai Teja. Nu am nicio problemă cu el, am avut o relaţie normală cu el, însă mai multe vreau să vorbesc doar după ce voi primi această notificare. Chiar acum mă duc în audienţă la un avocat. Probabil îmi voi cere drepturile în instanţă pentru că la ‘U’ Cluj am tot renunţat de-a lungul timpului” a declarat Marius Popescu.

Demiterea acestuia vine la 4 zile de la cea mai importantă victorie a lui “U” Cluj în acest sezon, 1-0 cu FCM Baia Mare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.