JSport.roJSport.ro
foto: dej24.ro
foto: dej24.ro

După mai multe meciuri cu echipe candidate la promovare avute în ultima perioadă, Unirea Dej va întâlni, sâmbătă, ocupanta ultimei poziţii în clasament.

Luceafărul Bălan a acumulat un singur punct până acum, însă şi pentru formaţia salăjeană jocul de sâmbătă reprezintă o bună posibilitate de a mai adăuga cel puţin un punct în clasament, dejenii fiind la o distanţă de doar şase puncte în faţă. Antrenorul clujenilor, Alpar Meszaros, nu ia în calcul, însă, un alt rezultat în afara victoriei pentru echipa sa, care a mai câştigat doar două meciuri până acum în acest sezon.

„Mâine trebuie să câştigăm, pentru că dacă nu obţinem victoria înseamnă că este o problemă majoră şi atunci ar însemna că trebuie să ne despărţim de majoritatea jucătorilor. În faţa unor echipe care trag la promovare este ok să pierzi, dar dacă nu baţi o echipă care are doar un punct înseamnă că este o problemă de valoare. Ne-am pregătit bine toată săptămâna şi băieţii sunt concentraţi pentru acest joc”, ne-a declarat antrenorul Unirii.

Meciul dintre formaţia dejeană şi Luceafărul Bălan va începe la ora 14:00 şi face parte din etapa a 12-a a ligii a treia. De menţionată că, la mijlocul săptămânii, Unirea a disputat un  meci amical cu lotul FC Ardealul, câştigat cu 4-2 de echipa din Cluj-Napoca.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.