JSport.roJSport.ro
foto: facebook/cfr dej

Runda a treia a Ligii a IV-a s-a încheiat cu victoriile contracandidatelor la promovare, Sticla Turda, 7-0 cu Viitorul Mihai Georgescu, şi CS Floreşti, 2-1 la CFR Dej, dar cel mai dramatic şi spectaculos meci a avut loc la Viile Dejului, 3-3 cu Viitorul Feleacu.

Şase goluri, dintre care unul în prelungiri, doi jucători eliminaţi, ambii de la Viile Dejului, şi un avantaj de trei goluri irosit de gazde au fost ingredientele principale ale acestui joc. Dejenii au rămas în 10 jucători chiar din minutul 10, Banias fiind eliminat, însă acest lucru a părut că nu îi afectează foarte mult. Cu Vlad Borşan în mare formă, autor a două goluri, atacantul Viilor Dejului obţinând şi un penalty transformat de Popa, gazdele au reuşit să conducă cu 3-0.

Viitorul a revenit în meci, graţie golurilor lui Brie şi Vlad Pop, iar imediat după reuşita de 3-2 portarul dejenilor, Toderean, a fost eliminat pentru proteste, luând al doilea cartonaş galben. Gazdele au rezistat până aproape de final în nouă jucători, Brie, însă, aducând egalarea în minutele de prelungire cu un şut perfect de la distanţă. S-a terminat 3-3, „lupii” din Feleacu obţinând primul punct al sezonului şi aflându-se în clasament chiar în spatele adversarului de ieri.

La aproximativ cinci kilometri distanţă, CFR Dej şi CS Floreşti s-au întâlnit într-un alt meci al etapei a treia, câştigat la limită de către oaspeţi, cu destule emoţii. După ce Frătean a deschis scorul, surpriza plăcută a dejenilor din acest început de campionat, Ionuţ Poleac, a restabilit egalitatea. Oaspeţii, însă, au evitat pierderea primelor puncte în acest sezon datorită golului marcat de Părăvan şi rămân la egalitate de puncte cu liderul Sticla Turda.

Aşa cum era de aşteptat, turdenii nu au avut nicio problemă pe terenul juniorilor de la Viitorul Mihai Georgescu. Trupa lui Artur Podar a marcat de şapte ori, Florin Dan reuşind cinci goluri. Silaghi şi Tothăzan au fost ceilalţi marcatori ai echipei care a ajuns la 20 de goluri înscrise în trei meciuri, Sticla rămânând pe locul 1 în clasament.

Etapa a patra a Ligii a IV-a este programată în weekend, după care se va disputa, la mijlocul săptămânii viitoare, singura „intermediară” a turului de campionat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.