JSport.roJSport.ro
foto: Eugen Pop, turdanews.net
foto: Eugen Pop, turdanews

Liga a IV-a a reînceput în judeţul Cluj cu scandalul imens de la Triteni, dar şi cu un joc spectaculos la Câmpia Turzii, acolo unde gazdele de la Industria Sârmei 1921 au câştigat cu 5-3 în faţa Unirii 1946 Floreşti.

Elevii pregătiţi de Valentin Şandru au fost egalaţi de trei ori pe tabelă, dar au avut puterea să marcheze pe final de două ori în inferioritate numerică, după eliminarea lui Moldovan, şi au obţinut un succes care valorează mult mai ales la moral. Cu Adrian Voiculeţ în mare formă, autor al unui hattrick, gazdele au profitat şi de lipsa de experienţă a jucătorilor lui Ioan Maja şi au câştigat in-extremis o partidă pe care puteau chiar să o piardă pe final.

Pe lângă Voiculeţ, care a transformat şi două penalty-uri, au mai marcat Marcu şi Şoancă, în timp ce pentru floreşteni au înscris Silaghi, din penalty, Medrea şi Ganea.

„A fost o victorie muncită, meritată, pe un teren destul de greu. Au fost multe goluri, un meci spectaculos, dar care putea să ne coste victoria după ce am rămas în 10 oameni. Sunt mulţumit de băieţi, chiar dacă au fost şi câteva greşeli în apărare, dar i-am felicitat pentru că am crezut în victorie până la final şi am marcat două goluri în inferioritate”, ne-a spus antrenorul Industriei, Valentin Şandru.

„Sunt supărat pe jucătorii mei. Noi am ratat multe ocazii, dar totul se răzbună în fotbal. Am jucat cu un om în plus şi nu am putut să întoarcem rezultatul şi am primit două goluri din cauza lipsei de experienţă şi a diletantismului jucătorilor mei. Fizic stăm bine, mă bucur, dar echipa mi-a căzut psihic, iar cu jucătorii mei născuţi în ’95, ’96 e foarte mult de lucrat psihic”, a precizat şi tehnicianul Unirii, Ioan Maja.

ISCT Câmpia Turzii: Ursu – Juncan, Vlasa, Moldovan, Marcu – Cecălăcean, Tescar, Şoancă, Fl. Dan – Rusu, Voiculeţ. Au mai intrat: Oltean, Oroian, Bucur şi Mocan. Antrenor Valentin Şandru

Unirea Floreşti: Torkos – Silaghi, Madru, Kalman, Rakoczi – Popa, Grigorean, Dani, Crişan – Medrea, Ganea. Au mai intrat: Toşa şi Psibel. Antrenor: Ioan Maja

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.