JSport.roJSport.ro
foto: turdanews.net
foto: turdanews.net

AS Viile Dejului a rezistat 86 de minute în faţa unei candidate la promovare în acest sezon, Sticla Arieşul Turda.

Aflaţi la prima participare în Liga a IV-a, dejenii au fost la un pas să scoată un egal eroic, însă reuşita lui Răzvan Moldovan, venită în minutul 86, a adus bucurie în tabăra turdenilor, care au bifat primele trei puncte ale sezonului.

Viile Dejului a început mult mai bine meciul şi a condus cu 1-0, prin reuşita lui Silaşi, însă Silaghi a restabilit egalitatea în minutul 11. Spectacolul a venit mai ales în partea secundă, după ce golgheterul Alin Tot şi-a adus echipa în avantaj aproape de minutul 60. Berende a reaprins speranţele gazdelor, însă ultimul gol le-a aparţinut tot turdenilor, Răzvan Moldovan marcând la doar câteva minute după ce a intrat pe teren.

Sticla Turda a început perfect un sezon de la care are mari aşteptări, în timp ce oficialii Viilor Dejului sunt încrezători după acest prim joc din campionat.

„Echipa a jucat bine, deşi mă aşteptam să fie mai greu acum, la primul meci, dar puteam chiar să scoatem un egal. Oricum, e diferenţă între liga din care vin băieţii şi Liga a IV-a. Se vede şi la Turda că fac antrenamente, la noi doar de două săptămâni ne-am hotărât să intrăm în Liga a IV-a. În principiu, sunt mulţumit de băieţi, de primul meci, mi-a plăcut de ei, însă ne-a fostu greu din minutul 60, pentru că am căzut fizic. Sperăm să mai aducem nişte jucători, iar obiectivul nostru e locurile 1-8 la finalul campionatului”, a declarat antrenorul dejenilor, Alexandru Marton, mulţumit după primul meci al echipei sale.

“A fost un joc dificil la Viile Dejului, teren mic, destul de rău, care şi-a pus amprenta asupra jocului, mai ales că a fost şi primul din campionat. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru efortul depus şi pentru victorie, au reuşit să revină şi după ce au fost conduşi. Se cam vede lipsa de omogenitate la noi, a fost abia al doilea joc, dar cel mai important e că am câştigat cele trei puncte. Obiectivul nostru e locurile 1-3, sperăm să creştem de la meci la meci şi să ducem acest proiect la bun sfârşit. Primarul şi consilierii locali ne sprijină, chiar îşi doresc asta, să fie lângă noi şi e bine când ai siguranţa zilei de mâine”, ne-a spus şi antrenorul turdenilor, Artur Podar.

AS Viile Dejului

Toderean
Cengheri
Băniaş
Marton
Tarţa
Popa
Silaşi
Mureşan
Trifu
Farkas
Popan

Au mai jucat: Hemeti, Vaida, Pop, Berende. Antrenor: Alexandru Marton

Sticla Turda

Ursu
Moldovan
Cocoară
Szakacs
Nicoară
Lăkătuş G
Kiesz
Savu
Silaghi
Tot
Mărie

Au mai jucat: Tothăzan, Fekete, Todea, Moldovan Răz. Antrenor: Artur Podar

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.