JSport.roJSport.ro
foto: beinsports.com

Iubitorii fotbalului din Cluj vor avea parte de un meci de legendă care cu greu poate fi uitat.

Generaţia de Aur, care a făcut istorie pentru România la Campionatul Mondial din SUA ’94, va evolua într-o partidă demonstrativă cu legendele Barcelonei.

Hagi, Gică Popescu, Lupescu, Dan Petrescu sau Belodedici îi vor avea adversari pe câţiva dintre cei mai importanţi jucători ai Barcelonei. Eric Abidal, Hristo Stoicikov, Franck şi Ronald de Boer, Edgar Davids, Carles Puyol sau chiar Ronaldinho ar putea veni pe Cluj Arena, la meciul programat în 16 iunie.

“Niciunul dintre jucătorii Generaţiei de Aur care au participat la Mondialul din 1994 nu va lipsi. În plus, vor mai veni Chivu, Adrian Ilie şi Marica. Eu voi juca 45 de minute pentru România şi în a doua repriză voi evolua pentru Barcelona. Din echipa legendelor Barcei încă nu ştim exact cine va veni, pentru că ei au cam 50 de jucători din care pot alege şi, în funcţie de eveniment, trimit 20 dintre ei la un meci. Vă pot spune că Abidal, Stoicikov, fraţii de Boer, Edmilson, Davids, Mendieta, Anderson, Puyol au fost la ultimul astfel de eveniment. Barcelona a jucat şi în Brazilia recent, iar eu nu am fost chemat pentru că au mers alţii. Ronaldinho e convocat, dar ştiţi cum e cu jucătorii de nivelul lor, până nu îi vezi aici să nu te bazezi pe ei. La evenimentul de la Timişoara, de exemplu, când am jucat cu Brazilia, l-am convocat pe Romario. Mi-a zis că e în avion, că aterizează la o anumită oră, şi când am sunat apoi la ora aia mi-a spus că i s-a făcut rău prietenei sale, că a dat-o jos din avion şi că a coborât şi el cu ea”, a declarat Gică Popescu, unul dintre organizatorii acestui meci demonstrativ.

Partida din 16 iunie face parte din programul Sports Festival, care se va desfăşura la Cluj între 14 şi 17 iunie, perioadă în care vor fi organizate diverse meciuri de fotbal, baschet, volei sau handbal. Primele bilete la meciul dintre Generaţia de Aur şi legendele Barcelonei pot fi cumpărate chiar de pe site-ul Sports Festival.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.