JSport.roJSport.ro

AS Viile Dejului a pierdut, 0-4, meciul cu Universitatea Cluj, din etapa a 26-a a Ligii a IV-a, după o prestaţie slabă în prima repriză.

Mult mai determinaţi după pauză, dar jucând şi împotriva unei echipe care nu a mai avut motive să forţeze, dejenii au fost egalii „studenţilor” în a doua repriză.

Acest lucru, plus toată atmosfera existentă în jurul partidei, i-a mulţumit din plin pe oficialii gazdelor, care au avut doar cuvinte de laudă la final, inclusiv pentru spectatori.

„A fost cel mai frumos meci, cu cei mai mulţi spectatori pe teren propriu pe care i-am avut la un meci. Au venit în jur de 1.000 de suporteri, cărora vrem să le mulţumim pentru asta, şi chiar pot să zic că a fost spectacol şi în teren, şi în tribune. Am avut o primă repriză catastrofală, dar ne-am mobilizat la pauză şi am jucat mult mai bine mai apoi. Ne bucurăm, însă, pentru că a ieşit totul bine, organizarea a fost la înălţime şi vreau să le mulţumim şi Primăriei, Jandarmeriei şi sponsorilor noştri pentru că ne-au sprijinit pentru acest meci”, ne-a spus preşedintele dejenilor, Cosmin Groza, la finalul partidei cele două echipe făcând o fotografie comună pe teren.

În clasament, dejenii se află pe locul 12, iar sâmbătă vor merge pe terenul Unirii Tritenii de Jos.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.