JSport.roJSport.ro

Partida dintre AS Viile Dejului şi Industria Sârmei Câmpia Turzii va fi câştigată, cel mai probabil, la “masa verde” de către formaţia dejeană.

Oaspeţii nu s-au prezentat la acest joc, la terenul din cartierul dejean venind atât jucătorii gazdă, cât şi arbitrii împreună cu observatorul meciului, nu însă şi „sârmarii”.

Aceştia au trimis un fax la AJF Cluj, însoţit şi de mai multe adeverinţe medicale prin care au anunţat că nouă jucători sunt bolnavi, însă oficialii forului judeţean au refuzat să amâne partida, semn că ISCT va pierde la “masa verde” acest joc.

„Aşteptăm să vedem ce decizie se va lua acum, miercuri va fi şedinţa la AJF Cluj. Nu cred că putem pierde cu 0-3 pentru că eu am respectat regulamentul şi am trimis o foaie la AJF, am ataşat şi adeverinţele medicale ale jucătorilor, majoritatea cu toxiinfecţie alimentară. Noi am vrut să amânăm, Viile Dejului nu a vrut să jucăm de dimineaţă, pentru că în acest caz mai puteam lua cu noi nişte juniori care să-i înlocuiască pe cei bolnavi, aşa că nu ne-am mai prezentat”, a declarat preşedintele ISCT-ului, Marcel Rus.

Dejenii sunt convinşi, însă, că au câştigat acest meci cu 3-0, o decizie oficială fiind aşteptată miercuri de la AJF Cluj.

„Meciul a fost reprogramat din cauza solicitării celor de la Câmpia Turzii, de duminică, ora 14:00, pentru sâmbătă, ora 17:00. S-a reprogramat a doua oară la 14:30, însă cei de la Industria Sârmei nu s-au prezentat. Din punctul meu de vedere şi al regulamentului am câştigat acest meci cu 3-0 şi am urcat pe locul 12 în clasament”, ne-a spus preşedintele de la AS Viile Dejului, Cosmin Groza, jucătorii nou-promovatei efectuând un antrenament în locul partidei de astăzi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.