JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj va juca mâine seară pentru a doua oară în 2017 la Dej, de această dată cu AS Viile Dejului, echipă care îşi promovează meciul prin tot oraşul.

Zeci de stickere au fost lipite pe stâlpi, în staţiile de transport în comun şi în zona şcolilor, acestea având scopul de a chema lumea la partida de pe stadionul „Municipal”.

Va fi cel mai important joc pentru echipa nou-promovată în acest sezon, care a realizat deja o surpriză în retur, câştigând în faţa ocupantei locului trei în clasament, Olimpia Gherla. Dejenii speră să conteze şi pe suportul publicului, spectatorii având şansa să o vadă din nou la lucru pe Universitatea Cluj, însă în schimbul a cinci lei, atât cât va costa biletul de intrare pe stadion.

„Nu avem aşteptări prea mari, dar sper ca băieţii să fie motivaţi înaintea acestui meci şi să facă un joc bun. Este un meci foarte important pentru ei, de fapt cel mai important pentru noi toţi. Avem în faţă un adversar de calibru şi cu această ocazie trebuie să dăm tot ce avem mai bun din noi”, a declarat preşedintele AS Viile Dejului, Adrian Mânzat.

Meciul cu „U” Cluj  va avea loc  mâine, de la ora 18:00, câteva sute de fani ai „şepcilor roşii” fiind aşteptate să facă deplasarea la Dej.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] „Nu avem aşteptări prea mari, dar sper ca băieţii să fie motivaţi înaintea acestui meci şi să facă un joc bun. Este un meci foarte important pentru ei, de fapt cel mai important pentru noi toţi. Avem în faţă un adversar de calibru şi cu această ocazie trebuie să dăm tot ce avem mai bun din noi”, a declarat preşedintele AS Viile Dejului, Adrian Mânzat, pentru cjsport.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.