JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a ratat calificarea în semifinalele Cupei României la penalty-uri, 5-6, în meciul din deplasare cu ACS Poli Timişoara, deşi a jucat 70 de minute cu un om în plus. Ionuţ Larie, care şi-a bătut joc de lovitura de la 11 metri, şi Ciprian Deac au ratat de la punctul cu var, ardelenii nealegându-se cu nimic după ce au jucat şi 120 de minute.

Jucătorii lui Vasile Miriuţă au început timid jocul din Banat, însă au terminat prima repriză cu o ocazie uriaşă a lui Gomelt, care nu a putut relua în poartă din câţiva metri, după un corner al lui Deac. În primele 45 de minute CFR-iştii şi timişorenii şi-au împărţit perioadele bune de joc, însă niciuna dintre formaţii nu a reuşit să marcheze.

La cinci minute după reluare, ardelenii au primit o mână de ajutor nesperată, Şeroni fiind eliminat de la gazde pentru un fault dur, iar clujenii păreau să aibă un meci uşor până la final. Nu a fost aşa, însă, bănăţenii apărându-se cu şi mai multă înverşunare în faţa atacurilor CFR-ului, ba chiar Croitoru şi colegii săi reuşind şi câteva acţiuni ofensive la poarta lui Mincă.

Cu un om în plus şi toate schimbările efectuate până în minutul 62, alb-vişiniii nu şi-au creat decât două ocazii mari de gol, una prin Bud, care a imitat faza lui Păun din meciul cu Steaua şi, scăpat singur spre poartă, şi-a prelungit mingea prea mult, iar cealaltă prin Omrani, în minutul 90+3.

Spre nemulţumirea elevilor lui Miriuţă, meciul a intrat în prelungiri, acolo unde Bud şi Deac au ratat cele mai importante şanse ale CFR-ului. Astfel, deşi au jucat 70 de minute în superioritate numerică, clujenii nu au reuşit să marcheze, iar meciul avea să se decidă la loviturile de departajare.

Acolo au marcat pentru clujeni Nascimento, Lopes, Gomelt, Omrani şi Bud, însă Larie, care a încercat o scăriţă prinsă lejer de Curileac, şi Deac au ratat, golul lui Neagu aducând tristeţea în rândurile feroviarilor, pentru CFR rămânând acum doar campionatul.

ACS Poli Timişoara

33
Curileac
30
Şeroni
23
Cânu
13
Scutaru
32
Străuţ
16
Soljic
5
Poparadu
11
Fucek
8
Croitoru
7
Bărbuţ
91
Pedro

Au mai intrat: Popovici, Neagu, Drăghici. Antrenor: Ionuţ Popa

CFR Cluj

1
Mincă
45
Camora
6
Larie
4
Horj
22
Lopes
25
Ruiz
10
Gomelt
19
Nouvier
31
Rus L.
99
Deac
9
Omrani

Au mai intrat: Nascimento, Sorsa, Bud. Antrenor: Vasile Miriuţă

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.