JSport.roJSport.ro

Noul sezon al Ligii a IV-a va începe în weekend, dar primele nemulţumiri au apărut deja.

Marţi, în şedinţa de la AJF Cluj la care au fost invitaţi delegaţii fiecărei echipe, s-au anunţat şi câteva hotărâri luate de şefii fotbalului clujean.

Cea care a stârnit cele mai multe nemulţumiri a fost legată de noile tarife pentru cartonaşe galbene şi roşii. Astfel, un avertisment cu „galben” le va costa pe echipe 20 de lei, iar o eliminare a fost stabilită la 50 de lei.

Acest lucru a creat rapid vociferări printre delegaţii echipelor, iar vicepreşedintele AJF, Ioan Maja, le-a cerut acestora să facă un memoriu. La finalul şedinţei, toţi cei prezenţi au semnat o cerere care a fost înmânată AJF, dar aceasta din urmă nu e obligată să şi accepte doleanţele cluburilor. Noile sancţiuni pentru cartonaşe galbene sau roşii au fost dublate faţă de sezonul trecut.

De asemenea, o amendă uriaşă pentru acest nivel va primi şi echipa ce nu se va mai prezenta la un meci de Liga a IV-a, aceasta urmând să achite 1.000 de lei, iar formaţiile care se retrag în timpul campionatului vor mai fi primite doar în Liga a V-a sezonul următor.

Tot ieri, oficialul Unirii Triteni, Paul Pintilie, care a câştigat la FRF un „proces” faţă de o decizie de suspendare a sa dată de către AJF, a fost ales reprezentantul Ligii a IV-a în Comitetul Executiv al AJF Cluj. Pintilie a primit 11 voturi din partea delegaţilor echipelor din Liga a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.