JSport.roJSport.ro

Viitorul Mihai Georgescu va pierde la „masa verde” meciul de ieri cu Sticla Turda, după ce s-a prezentat doar în opt jucători la teren, iar doi dintre ei s-au „accidentat” în primele cinci minute.

Asta după ce, iniţial, oaspeţii i-au anunţat cu o seară înainte pe turdeni că nu se vor prezenta la meci.

Un telefon primit de la AJF sâmbătă dimineaţă, însă, i-a făcut să se răzgândească, pentru că, în caz contrar, ar fi fost excluşi din campionat. Mihai Georgescu a explicat pentru CJSport.ro că le-a cerut turdenilor amânarea meciului pentru mijlocul săptămânii viitoare sau chiar pe astăzi, însă gazdele nu au fost de acord.

„A fost rea voinţă din partea lor. Ei, dacă vor să promoveze, trebuie să joace, iar noi eram o echipă care nu le puneam în pericol punctele, dar îi mai întindeam puţin şi ei îşi mai puneau jocul la punct. Le-am propus să jucăm marţi sau miercuri, pentru că nu aveam cum să joc azi (n.r.-ieri) când aveam meci oficial la Liga Elitelor. Trebuia să fie înţelegere din partea Turzii, să jucăm miercuri, pentru că probabil ne băteau oricum, că e diferenţă mare între ei şi jucătorii noştri tineri. Şi cei de la AJF ne-au spus că dacă obţinem acordul echipei adverse, meciul poate fi amânat. Şi azi dacă noi obţinem amânarea, mâine ne amână meciul. Am vorbit cu cei de la Turda şi le-am spus că, în cazul ăsta, cred că nu reuşesc să mă prezint, dar până la urmă am apelat la juniorii A1 şi i-am trimis pe ei acolo, şapte-opt, câţi erau. Am vorbit şi cu domnul Maja de la AJF, care mi-a spus că e riscant dacă nu mă prezint, pentru că eram la a doua neprezentare. Meciul s-a întrerupt după cinci minute că s-au accidentat doi, dar bineînţeles că totul a fost cusut cu aţă albă acolo”, ne-a spus Mihai Georgescu.

Turdenii se apără şi motivează „lipsa de înţelegere” prin faptul că li s-a cerut amânarea meciului mult prea târziu.

„Cel puţin pe mine, şi din câte ştiu şi pe domnul preşedinte Tothăzan, ne-a sunat vineri dimineaţă. Puteau să spună cu cel puţin o săptămână înainte. Avem băieţi care lucrează şi care îşi planifică chiar şi cu două săptămâni înainte zilele. Ne-au sunat cu o zi înainte să amânăm şi nu aveam cum. Cred că majoritatea echipelor ar fi procedat la fel în cazul nostru”, a precizat antrenorul turdenilor, Artur Podar.

Anul 2018 nu a început, astfel, deloc liniştit pentru turdeni, care au scos un punct chinuit la Apahida, iar ieri au trecut printr-o situaţie stânjenitoare, în condiţiile în care aveau programat un amical cu Mureşul Luduş la ora la care Viitorul Mihai Georgescu a ajuns la stadion. Jocul cu mureşenii s-a disputat după partida de cinci minute cu Viitorul şi a fost câştigat de turdeni cu 4-1.

Sticla va evolua etapa viitoare la Tritenii de Jos, în „groapa cu lei”, aşa cum numesc oficialii Unirii terenul propriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.