JSport.roJSport.ro

IMG_4281CFR Cluj are un portar care, în acest sezon, pare că îi domină pe adversari la loviturile de la 11 metri.

Mihai Mincă l-a înlocuit pe Traian Marc după ce acesta din urmă a primit trei goluri la Botoşani, iar noul titular din poarta ardelenilor a reuşit performanţa de a lua doar două goluri din şase penalty-uri executate de jucătorii adverşi. În meciul de Cupa Ligii cu CSU Craiova, trei olteni au vrut să-l învingă pe portarul înalt de 1.96 m cu şuturi puternice, dar au trimis peste poartă, în timp ce aseară Săpunaru a rămas fără inspiraţie tocmai din cauza lui Mincă.

„Mi-a zis după meci că a vrut să dea scăriţă, dar a văzut că nu am plecat pe niciun colţ şi de acolo nu a mai ştiut ce să facă şi unde să dea. Mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa într-un moment decisiv al meciului, că am fost inspirat. Echipa naţională? Eu m-am gândit de mult la ea, dar nu am avut uşile deschise niciodată şi mi-am cam luat rămas bun de la ea”, a declarat Mincă la finalul jocului cu Astra Giurgiu, referindu-se şi la o posibilă convocare la naţionala României.

Portarul CFR-ului (31 de ani) este cel mai vechi jucător al clujenilor, acesta venind în Gruia în 2011, cu şase luni înaintea căpitanului Mario Camora.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.