JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat primul amical al verii contra Sticlei Arieşul Turda cu 7-0. Pe lista marcatorilor s-a aflat şi Mihai Onicaş, transferat la ,,U” Cluj în această vară de la Satu Mare.

Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a îmbrăcat pentru prima oară tricoul Universităţii la echipa de seniori, reuşind să înscrie. El a fost juniorul clubului ,,alb-negru”, dar până în această vară nu a reuşit să debuteze la echipa mare.

,,Pentru mine e primul meci la Universitatea Cluj, la echipa mare. Mă bucur că am reuşit să înscriu. A fost un antrenament bun pentru noi deoarece asta ne şi doream. Mă bucur că am revenit acasă. Mă simt foarte bine cu colegii, cu staff-ul şi lângă familie şi am o stare aşa de fericire”, a spus mijlocaşul Universităţii Cluj la finalul jocului.

Acesta a mai făcut referire şi la meciul amical de sâmbătă, 29 iulie, pe care ,,studenţii” îl vor juca împotriva echipei Luceafărul Oradea. Partida va avea loc pe terenul echipei bihorene care se pregăteşte pentru un nou sezon în Liga a II-a.

“E important pentru noi să jucăm cât mai multe meciuri amicale. Ceea ce învăţăm la antrenament trebuie să punem în practică la meciuri. Luceafărul Oradea e o echipă bună. I-am întâlnit anul trecut în Liga a II-a în timp ce eram la Satu Mare. Va fi un meci interesant. Noi ne pregătim pentru Liga a II-a, practic, şi sper să nu avem probleme în Liga a III-a”, a conchis Mihai Onicaş.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.