JSport.roJSport.ro

IMG_3156Antrenorul Universităţii Cluj, Mihai Teja, a prezentat câteva detalii care au stat la baza reîntoarcerii sale pe banca „şepcilor roşii”. Tehnicianul care a redebutat la „U” cu un 4-0 a spus că nu s-a întors din cauza datoriei pe care clubul o avea la el de un an şi jumătate şi că, la început, nu s-a pus problema ca el să-l înlocuiască pe Marius Popescu.

„Înainte de meciurile cu Braşov şi Baia Mare echipa era într-o situaţie dificilă în clasament, iar atunci am avut o discuţie cu doamna administrator (n.r.-Marieta Anastasescu) dacă pot să vin la echipă în calitate de manager sau director tehnic. Nu a fost vreo discuţie ca să plece ’Papi’, dar lucrurile s-au derulat altfel mai apoi şi aşa am ajuns să stau pe bancă. Ideea era să sprijin ’U’ pentru că am trăit clipe frumoase aici şi m-am simţit foarte bine. Clubul are datorii la mine de un an şi jumătate, puteam să cer falimentul dacă voiam aceşti bani neapărat. Nu mă interesează acea datorie, ci am venit să fac ceva ca să o duc pe ’U’ cât mai sus, ca să vină sponsori, bani, pentru ca ’U’ să trăiască din punct de vedere sportiv. Am venit cu sufletul, nu pentru bani, bineînţeles nu puteam veni degeaba, dar dacă tot stăteam acasă am zis să vin să încerc să fac mai mult”, a declarat Mihai Teja.

Acesta nu a vrut să vorbească despre obiectivul echipei în acest sezon, dar a precizat că îşi doreşte cât mai multe victorii pentru ca tinerii săi elevi să câştige la capitolul încredere.

„Îi felicit pe băieţi pentru victoria de astăzi, au avut o atitudine bună şi sper să o ţină tot aşa. Aceşti copii au potenţial, iar important e să mergem mai departe cu victoriile, pentru că aşa jucătorii capătă încredere şi maturitate. Obiectivul e să câştigăm toate meciurile, dacă le pierdem pe toate retrogradăm, dacă le câştigăm pe toate ajungem în play-off şi apoi în Liga 1”, a mai spus tehnicianul Universităţii.

Victoria de sâmbătă a urcat-o pe “U” până pe locul 9 în clasament, momentan, la două puncte de play-off, în condiţiile în care duminică mai sunt încă două meciuri de disputat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.