JSport.roJSport.ro

IMG_1624Antrenorul Mihai Teja nu a confirmat, dar nici nu a infirmat plecarea sa de la Universitatea Cluj la ASA Târgu Mureş.

Tehnicianul şi-a respectat promisiunea faţă de suporteri şi a participat, marţi după-amiază, la evenimentul organizat de fani în faţa statuii lui Mircea Luca. La final a dat de înţeles, totuşi, că va rămâne la “U” şi pentru ultimul meci din an, dar a evitat întrebarea despre plecarea sa la Târgu Mureş. „Nu ştiu dacă voi continua la Universitatea până la finalul acestui sezon, dar de ce nu. Deocamdată sunt aici, mai este o etapă sâmbătă, de ce să nu rămân. Nu vreau să comentez zvonurile care au apărut astăzi, mulţumesc”, a declarat Teja în faţa jurnaliştilor prezenţi la Cluj Arena.

Înainte de a vorbi despre viitorul său la “U”, antrenorul care a schimbat faţa echipei ardelene de la reîntoarcerea sa la Cluj s-a referit la trecutul său pe banca Universităţii, vorbind la superlativ despre fanii “şepcilor roşii”.

„Mi-a făcut plăcere să particip la acest eveniment, să mă întâlnesc cu fanii, mai ales că am fost printre norocoşi şi am participat şi la dezvelirea statuii lui Mircea Luca. Atunci am simţit spiritul lui ’U’, al suporterilor, iar pentru mine Universitatea Cluj are cea mai frumoasă galerie din ţară. Ei mi-au strigat numele, nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva, a fost şi la începutul carierei mele şi vor rămâne mereu în sufletul meu”, au fost cuvintele lui Teja despre fanii Universităţii.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.