JSport.roJSport.ro

tejaFostul antrenor al Universităţii Cluj, Mihai Teja, se va întoarce, foarte probabil, pe banca “şepcilor roşii”. Tehnicianul care a intrat în inimile suporterilor după ce a salvat-o pe “U” de la retrogradare a recunoscut că a fost chemat înapoi la echipă tocmai de către administratorul judiciar, Marieta Anastasescu.

Potrivit lui Teja, acesta se va întoarce doar alături de un sponsor care să-i asigure, cel puţin lui şi viitorului său staff, salariul.

“Au fost nişte discuţii. Eu mai am nişte bani de luat de la ‘U’ Cluj şi am vorbit cu doamna Anastasescu. Atunci m-a întrebat: ‘Ce-ai zice dacă te-ai întoarce?’. O echipă, clasată pe locul 10, în Liga a II-a, doar cu jucători tineri nu e foarte tentantă, dar eu aş veni să ajut. Mie mi-a făcut plăcere să lucrez la Cluj, am întâlnit oameni deosebiţi şi această echipă nu merită să moară, indiferent cine o antrenează. Dacă vin, normal că o să vin cu un sponsor, pentru că situaţia financiară este delicată. Nu vreau să se creadă că aş veni cu un sponsor care să salveze situaţia financiară a echipei, dar cu unul care să suporte cel puţin salariul meu şi al staff-ului”, a spus Mihai Teja, pentru prosport.ro.

Întoarcerea la “U” a celui care a mai antrenat, între timp, naţionala U21 a României şi pe Dinamo Bucureşti se va produce doar dacă actualul technician al “şepcilor roşii”, Marius Popescu, va ajunge la o înţelegere cu Marieta Anastasescu pentru rezilierea contractului.

Administratorul judiciar al clubului “studenţesc” a refuzat, însă, să comenteze iminentele schimbări de pe banca Universităţii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.