Etapa a doua a Ligii a IV-a a început sâmbătă dimineaţă, atunci când au avut loc patru meciuri.

Arieşul Mihai Viteazu şi CS Floreşti au reuşit câte o “manita” în partidele cu Someşul Gilău, respectiv Viitorul Gârbău.

Formaţia lui Artur Podar s-a impus cu 5-0 în faţa unei echipe a Gilăului care a primit gol în minutul doi şi a ratat un penalty. Forma bună arătată de Arieşul în prima etapă a continuat şi sâmbătă dimineaţă, iar Cătălin Crişan şi Mariş au rezolvat meciul încă din prima repriză cu două goluri. Hidişan şi Mărie au făcut 4-0 în repriza secundă, după care Barta i-a apărat penalty-ul lui Alex Gherman. Căzuţi şi psihic, gilăuanii au mai primit un gol în minutul 80, de la Kiesz, iar Arieşul are un golaveraj de 7-0 după primele două etape.

Tot o victorie la un scor confortabil a făcut şi CS Floreşti. Campioana Ligii a IV-a a învins-o cu 5-1 pe Viitorul Gârbău, echipa care a dat şase goluri runda trecută. A fost mult mai greu acum pentru formaţia nou-promovată, care a reuşit, totuşi, să revină în meci cu un gol frumos la 0-2. Experienţa şi plusul de valoare al floreştenilor au rezolvat acest joc. Dubla lui Frătean şi golurile lui Danciu, Svichi şi Kilin au adus o victorie meritată pentru roş-albaştrii, care au şi ei punctaj maxim după primele două etape.

Someşul Dej rămâne în continuare liderul campionatului, la golaveraj. Echipa lui Mircea Bolba a câştigat cu 2-0 pe terenul Olimpiei Gherla. Gogheterul Rareş Petrean a înscris ambele goluri, într-un meci în care dejenii au ştiut să se ferească de emoții. Cele două echipe au obiective diferite în acest sezon, iar Someşul rămâne pe locul pe care vrea să termine şi la finalul campionatului, în timp ce pentru Olimpia orice punct pe care l-ar fi luat din acest joc era un bonus.

Unirea Triteni şi-a mai spălat din imaginea lăsată după eşecul dureros de la Gârbău etapa trecută, iar acum a câştigat meciul jucat cu Victoria Viişoara. A fost 3-1 pentru formaţia antrenorului jucător Silviu Saşa, cel care şi-a permis să rateze şi un penalty la scorul de 3-0. Podariu, Andrei Gall şi Deiac au înscris pentru Triteni, în timp ce Viişoara, echipă înfiinţată în această vară, a redus din diferenţă dintr-o lovitură de la 11 metri. Chiar dacă a fost mai bună pe final, formaţia lui Gabriel Mocean rămâne fără punct în acest start de sezon.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte